Színes Ötletek

a kézügyes blog

Vissza a suliba! - Alkoss és nyerj ajándékcsomagot az iskolakezdésre!

blogcover_24.jpg

Túl a hosszú hétvégén már sok családban a sulikezdés kerül fókuszba, hiszen egy szempillantás alatt repül el az a pár nap, ami még hátravan a vakációból. De ha szeretnétek teret adni a szabad alkotásnak is, miközben már a sulira készültök, a Nebulo-val közös kreatív játékunk pont nektek való! Fessetek, rajzoljatok, ragasszatok, formázzatok, hajtogassatok, vagy éppen hasznosítsatok újra, küldjétek el nekünk az alkotásról készített képet 2024. szeptember 1-én éjfélig a kapcsolódó Facebook-posztunk alatt kommentben, vagy e-mailben a szinesotletek.blog.hu@gmail.com címre, és nyerjetek egy szuper iskolakezdő Nebulo-ajándékcsomagot!  A téma lehet akár az iskolával, akár a nyári élményekkel kapcsolatos, és persze a Vissza a suliba! sorozatunk részeiből is meríthettek ihletet! Technikai megkötés nincs, tehát a hagyományos értelemben vett képektől kezdve a sulis kiegészítőkig bármivel nevezhettek!

Ombre öröknaptár vízfestékkel

Baglyos tanuló óra letölthető sablonnal

Füzetbox kartondobozból, letölthető sablonnal

Írószerrendező papírgurigából

A nyereménycsomag pontos tartalma: 1-1 db padlizsán formájú szilikon tolltartó, 350 ml-es Wabo oroszlános termosz/kulacs, 12 színű tégelyes temperakészlet, 6 színű kenőfejes temperakészlet, 12 színű színes ceruzakészlet, hegyező, radír.

FONTOS! A játék során nem kérünk senkitől gyanús linkre való kattintást - különösen nem bankszámla adatokat -, ha ilyesmit tapasztaltok, jelentsétek nyugodtan a hozzászólót, és jelezzétek nekünk a Facebook-oldalunknak küldött privát üzenetben, hogy megtehessük a szükséges lépéseket!

"VISSZA A SULIBA!" NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS ALAPELVEI

A nyereményjáték meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

A Nebulo (Nebu Trade Kft. Székhely: 2142 Nagytarcsa, Alsó Ipari körút 9.) és a Színes Ötletek (Kovács Attila e.v. Székhely: 3535 Miskolc, Hegyalja út 137.) nyereményjátékot hirdet a Színes Ötletek - kézügyes blog Facebook oldalán. A játék lebonyolításával összefüggő feladatokat a Színes Ötletek látja el. 

A jelentkezés beküldési határideje: 2024. szeptember 1. 24:00.  A nyertest sorsolással választjuk, ezúttal zsűrizésre vagy közönségszavazásra nem kerül sor, értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése kommentben, e-mailben vagy privát üzenetben történik.

A nyertesnek a kapcsolatfelvételt követően 3 munkanapon belül vissza kell jeleznie, amennyiben a meghatározott határidőn belül nem reagál, mulasztása a nyereményről való lemondásnak minősül és új nyertest sorsolunk.

A nyeremények készpénzre nem válthatók át, és csak belföldi címre tudjuk őket postázni.

A játékon azon Magyarországon állandó vagy tartózkodási lakhellyel, érvényes személyazonosító igazolvánnyal és saját, valós Facebook profillal rendelkező, 16 év feletti természetes személyek vehetnek részt, akik elfogadták a játék részvételi szabályzatát, valamint a Facebook által előírt irányelvekben meghatározott valamennyi feltételt, és teljesítik a játékleírásban foglaltakat. A játékban nem vehetnek részt a Nebulo és a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai. 

A nyereményjátékban történő részvétellel a játékosok kifejezetten hozzájárulnak személyes adataik kezeléséhez, melynek célja a nyeremény átadásának lebonyolítása. Az adatkezelés a játékos hozzájárulásának visszavonásáig, de legkésőbb a játék végéig tart, ezt követően töröljük. A szervezők biztosítják a játékosok személyes adatainak biztonságát.

A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

A Színes Ötletek a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, valamint fenntartja magának a jogot a játékszabály módosítására illetve kiegészítésére, ezekről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. A játékosok ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról vagy részvételük törlését kérhetik.

A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket, valamint hozzájárulnak ahhoz, hogy a játékban való részvételhez beküldött fényképeiket a Színes Ötletek saját weboldalán és Facebook-oldalán megjelenő blogposztokban felhasználhatja.

 Ha tetszett a cikk, kövessetek minket PinterestenTikTokon,
Facebookon és Instagramon is, hogy semmiről ne maradjatok le!  

szinesotletek_banner_2-01-01_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4818470629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktuális

4382696751604520683.jpeg

Programajánló

bannarek-24-300x250.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása