Színes Ötletek

a kézügyes blog

Rajzpályázatunk már a célegyenesben - Mutatjuk a nyereményeket!

galeria_boritokep_2_1.jpg

A Föld napja alkalmából meghirdetett rajzpályázat utolsó hetéhez érkeztünk. Ne feledjétek, május 22-én éjfélig még van időtök jelentkezni - legyetek bátrak és kreatívak! Folyamatosan érkeznek az alkotások, mi pedig amilyen gyorsan csak tudjuk, feldolgozzuk őket és megosztjuk veletek, hátha még többen kedvet kaptok, és ceruzát, ecsetet ragadtok, hogy versenybe szálljatok az értékes ajándékcsomagokért. Hogy mit találtok bennük pontosan, annak egy része meglepetés, de sok mindent elárulunk a legfrissebb alkotásokból készített galéria után, olvassatok tovább! 

szabo_aron.jpg
A sort Szabó Áron, 10 éves kisfiú Földünk zöldre vágyik! című kollázsával kezdjük, mellé saját szavait is idézzük. 

"A képen két út látható, csak az embereken múlik, hogy melyiket választják. A bolygónak jó és rossz dolgokat egy papír szívószállal választottam el egymástól, felhasználtam újságokból kivágott képeket, és igazi magokat ragasztottam a papírra. Ezeket saját rajzaimmal egészítettem ki, amihez pasztell krétát használtam." 

A nyereményeket bemutató, korábban megjelent fejezeteinkből már megismerhettétek a Hobbyművész művészellátó bolt és a Színes Ötletek által felajánlott csomagokat, valamint a Cser Kiadó könyvnyereményeit, ma pedig a Zöldbolt ajándékait ismerhetitek meg!  Az ökoáruház kínálatában nemcsak környezetbarát és bio termékek közül válogathattok a sok-sok hasznos eszköz mellett, amire szükségetek lehet, ha fenntarthatóbb, hulladékmentesebb életvitelre törekedtek, de számos olyan tippet is találtok, amivel az otthonotoktól a kikapcsolódási lehetőségeken át az étkezésig rengeteg mindent zöldebbé varázsolhattok. Nézzétek csak, mik várnak a nyertesekre!

nyeremenyjatek_kep2_1.jpg

A következő részben a legfrissebb pályamunkákat láthatjátok majd. A kedvenceitekre a Facebookon a "Föld Napja rajzpályázat - Pályamunkák és szavazás” albumban szavazhattok egészen 2022. június 3., péntek éjfélig. Még pár napig várjuk alkotásaitokat, csatlakozzatok ti is a mezőnyhöz! Minden részletet megtaláltok a pályázat kiírásában!

A pályázat támogatói:


Art-Export 2020 Kft.
 

Zöldbolt Ökotermékek Kft. 

Cser Könyvkiadó Kft. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9117832705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása