Színes Ötletek

a kézügyes blog

Rajzpályázat a Föld Napja alkalmából
„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

rajzpalyazat_v1.jpg

A Föld természeti értékeinek megóvása az elmúlt két év eseményeinek tükrében talán még fontosabbnak tűnik, mint eddig bármikor. Saját tapasztalatunk, hogy nemcsak a felnőttek, de a gyerekek számára is sokszor feltöltődést, menedéket, kikapcsolódási lehetőséget biztosított a természeti környezet a járványhelyzethez kapcsolódó korlátozások idején. Abban is biztosak vagyunk, hogy hozzánk hasonlóan sokan sok mindent átgondoltak egy-egy erdei séta, családi kirándulás során fogyasztási szokásainkkal és valós szükségleteinkkel kapcsolatban. Ezért gondoltuk úgy, hogy idén nem a húsvéti ünnepkör, hanem a Föld napja köré szervezzük rajzpályázatunkat, lehetőséget adva a gyerekeknek arra, hogy élményeiket kreatív eszközökkel feldolgozva kifejezhessék a témával kapcsolatos gondolataikat akár komoly, akár vicces vagy játékos formában. Érdemes beküldeni az alkotásokat, mert a legjobb munkákat értékes ajándékcsomagokkal díjazzuk! A további részletekért olvassatok tovább! (Illusztráció: Hahn Petra)

A pályázat során olyan rajzokat, festményeket, esetleg kollázsokat várunk tőletek, melyek valamilyen formában megmutatják, mit jelent számotokra a Föld napja. A téma feldolgozását teljes mértékben a versenyzőkre bízzuk: mesélhettek képi formában arról, hogyan vigyáztok természeti értékeinkre, mit tesztek bolygónk védelme érdekében, mi jelent fenyegetést ebből a szempontból – sajnos ezen a téren manapság elég könnyen találhatunk inspirációt -, de ugyanígy szeretettel fogadunk bármilyen környezetvédelemmel kapcsolatos élményt, akár az óvodában-iskolában, akár családi körben szereztétek.

Te hogyan változtatnád meg a világot?

A pályázatot az alábbi korcsoportok számára hirdetjük meg: 3-6 év; 7-10 év; 11-14 év. Az eszközöket és a méretet illetően technikai megkötés nincs, mindössze annyi, hogy egyedi alkotásokat várunk, azaz más pályázatra már benyújtott munkával nem lehet pályázni. Ez minden. Engedjétek szabadjára a fantáziátokat!

Hogyan pályázhattok? 

Küldjétek el a pályamunkátokat a szinesotletek.blog.hu@gmail.com e-mail címre 2022. május 22., vasárnap éjfélig! Ügyeljetek arra, hogy a fotó a lehető legjobb minőségű, azaz legalább 2 megapixeles legyen. 

Az e-mailben mindenképp tüntessétek fel a következőket: 

név, életkor, város, alkalmazott technika, a pályázat címe (ha van), és ha szeretnétek, egy rövid leírással is kiegészíthetitek, amelyben megosztjátok velünk a legfőbb tudnivalókat a műről.

Elbírálás: A legjobbnak, legötletesebbnek ítélt alkotások beküldőit együttműködő partnereink által felajánlott értékes ajándékcsomagokkal jutalmazzuk - hamarosan a nyereményekből is láthattok egy kis ízelítőt. Korosztályonként az első három helyezettet a Színes Ötletek stábja választja ki, a tizedik ajándékcsomagot pedig közönségszavazás útján ítéljük oda. Szavazni a Facebookon lehet, a „Föld Napja rajzpályázat - Pályamunkák és szavazás” mappában található fotókra leadott like-ok formájában, 2022. június 3., péntek éjfélig. Ha szeretnétek megosztásokkal szavazatokat gyűjteni, különösen figyeljetek arra, hogy mivel nem tudunk minden megosztást nyomon követni, ezért csak a pályamunkákat összesítő galériában leadott szavazatok számítanak bele a végleges eredménybe! 

Eredményhirdetés: 2022. június 5.

A játékban való részvételnek nem feltétele, de megköszönjük, ha megosztjátok a bejegyzést, hátha akad olyan a barátaitok között, aki szívesen pályázna!

Együttműködő partnereink:

Art-Export 2020 Kft. 

Zöldbolt Ökotermékek Kft. 

Cser Könyvkiadó Kft. 

tamogatok_also_sav.jpg

A "„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” rajzpályázat játékszabályzata és alapelvei

A pályázat meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

- A pályamunkák beküldési határideje: 2022. május 22., vasárnap, 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

- Az eredményhirdetés időpontja: 2022. június 5., vasárnap. A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése e-mailben történik. Az eredményhirdetést a Színes Ötletek Blogon és a Facebookon is közzétesszük. A nyereményeket csak belföldi címre tudjuk postázni. 

- A pályázók e-mail címét adatvédelmi okokból a sorsolás és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése után a Színes Ötletek Blog törli az adatbázisából

- A pályázatban nem vehetnek részt a Színes Ötletek Blog, valamint a nyereményeket felajánló partnerek munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

- A pályázatra beküldött munkákat a Színes Ötletek Blog a játék időtartama rendszeresen közzéteszi galériaposztok formájában, illetve a Színes Ötletek Blog Facebook-oldalán. Az alkotások a pályázathoz kapcsolódó kommunikáció során illusztrációként felhasználhatók.

- A Színes Ötletek Blog csapata saját hatáskörben értékeli a beküldött pályamunkákat, figyelembe véve a nyereményfelajánló partnerek észrevételeit. A döntés értelemszerűen szubjektív lesz, vitatásának ugyanakkor nincs helye szimpátia, egyéni ízlés, vagy bármilyen más személyes indok alapján. Értelemszerűen nem nyerhet minden pályázó, de tartsuk tiszteletben a játék és az oldal szellemiségét akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy a mi pályamunkánk, vagy barátunk, ismerősünk munkája érdemelt volna jutalmazást! A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő, a fentieket nem tiszteletben tartó hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

- A közönségszavazás a Színes Ötletek Blog Facebook-oldalán történik, a pályamunkákat összesítő galériában, 2022. június 3., péntek éjfélig. Szavazni kedveléssel és (pozitív) reakcióval lehet. Csak a Színes Ötletek Blog Facebook-galériájában leadott szavazatok számítanak érvényesnek. Természetesen lehet ösztönözni a visszajelzést megosztással, de mivel nem tudunk minden megosztást nyomon követni, ez esetben is csak a pályamunkákat összesítő galériában leadott szavazatok számítanak bele a végleges pontszámba. 

- A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebookhoz.

- Tudjuk, hogy a közönségszavazás során némi előnnyel indul az, aki hamarabb küldi be a pályázatot. Ezzel vélhetően játékosaink is tisztában vannak, szükségtelen emiatt reklamálni. Egy igazán jó munka rövid idő alatt is sok szavazatot hozhat, másrészt a közönségdíj mellett van még korosztályonként három nyereménycsomag, ami gazdára vár. Kérjük játékosainkat és hozzátartozóikat, hogy ezt tartsák tiszteletben!. 

- A pályázók anyaguk beküldésével, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára, illetve a pályamunkák értékelésére vonatkozó alapelveinket. Utólagos reklamációnak nincs helye.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2117810441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása