Színes Ötletek

a kézügyes blog

Föld napja rajzpályázat - Érkeznek a pályamunkák, bemutatjuk a nyereményeket

galeria_boritokep_1.jpg

Ahogy azt már biztosan tudjátok, 2022. április 22-én, a Föld napja alkalmából elindult idei rajzpályázatunk, amire környezetvédelemmel kapcsolatos témában várjuk alkotásaitokat. Legnagyobb örömünkre folyamatosan érkeznek az igazán kreatív pályamunkák, amiket igyekszünk a lehető leghamarabb feldolgozni és megmutatni nektek, az első galériát el is készítettükA pályázók munkái mellett biztosan kíváncsiak vagytok már a nyereményekre is, ezért a hamarosan gazdára találó ajándékcsomagokból egy kis ízelítőt is találtok a folytatásban!

mestyak_barbara.jpgMestyák Barbara, 7,5 éves
A kép címe: "Te szedd!" Az erdő megtisztítása az eldobált hulladékoktól
Alkalmazott technika: filctoll

Mielőtt megmutatjuk a többi alkotást is, ejtünk néhány szót az elbírálás menetéről: a legjobbnak, legötletesebbnek ítélt alkotások beküldőit együttműködő partnereink által felajánlott értékes ajándékcsomagokkal jutalmazzuk.

Korosztályonként az első három helyezettet a Színes Ötletek stábja választja ki, a tizedik ajándékcsomagot pedig közönségszavazás útján ítéljük oda. Kedvenceitekre Facebookon, 
„Föld Napja rajzpályázat - Pályamunkák és szavazás” almumban szavazhattok - akár már most is!  

A napokban minden támogató partnerünk ajándékai közül megmutatunk néhányat. Ennek a sorozatnak első részeként a Cser Kiadó gyerekeknek szóló könyveiből válogattunk, amikből minden nyertes egy-egy, saját korosztályának megfelelő kiadványt kap - de hogy melyik helyezett pontosan mit, az maradjon meglepetés! A kiadó kínálatában a zenei témájú életrajzi kötetektől kezdve a kreatív foglalkoztatókon át a kertészeti szakkönyvekig sok mindent megtaláltok, így gyerek- és ismeretterjesztő könyvek is várnak kisebbekre és nagyobbakra egyaránt. Nézzetek körül közöttük, és írjátok meg nekünk, melyik tetszik leginkább, de természetesen mi is ajánlunk párat közülük.

Állat születik
Ahogy a családokban kisbabák születnek, úgy az állatvilágban állatbébik. Ebben a könyvben arról olvashattok, hogyan jönnek világra az állatok utódai, hogyan gondozzák a szülők kicsinyeiket. Találkozhattok többek között a tigrissel és az orrszarvúval, az elefánttal és a császárpingvinnel, a denevérrel és a törpe selyemmajommal is. A születés és nevelés témája mentén számos érdekességet megtudhattok az állatvilágról, de nemcsak ez teszi rendkívül szórakoztatóvá a kiadványt, hanem az elképesztően kreatív, mókás illusztrációk is!

allat-szuletik.jpg

Kíváncsi Katica kérdez
Ez a nyolcvan kérdés és válasz mellett interaktív elemeket is tartalmazó könyv a szórakozva tanulást segíti. A mindig kíváncsi Katica kérdéseire adott válaszok által új ismeretekre tehettek szert, ami önmagában is jó szórakozás, de a felhajtható fülek, az elforgatható és kihúzható elemek még izgalmasabbá teszik. Szeretnétek tudni, miért élnek az emberek különböző helyeken különbözőképpen, kinek a tulajdona az internet, hogyan készültek az első könyvek, vagy mitől holt a Holt-tenger? Ha igen a válasz, és 5-8 évesek vagytok, ez a könyv épp nektek való!

kivancsi-katica-kerdez-80-kerdes-es-valasz-jatekos-konyv-interaktiv-elemekkel_1.jpg

Beszéljünk róla! sorozat
"Megérkeztünk a majálisra és Anya - szokás szerint - erősen szorította a kezemet. Apa előttünk ment, hogy utat törjön a sűrű tömegben. Ahogy haladtunk előre az emberek között, egyszer csak láttam, hogy kikötődött a cipőfűzőm. Hirtelen elengedtem Anya kezét. és lehajoltam, hogy bekössem a cipőmet, de mire visszafordultam, Anya nem volt sehol!" - ilyen, és ehhez hasonló problémával bármelyikőtök szembesülhet, de nem szükségszerű, hogy ijedtség vagy trauma legyen a következménye. A sorozat részei olyan eseményeket tárgyalnak, amik az első megrázkódtatásokat és izgalmakat okozzák a 3-7 éves korú gyerekeknek, egyben segítik azok megértését és feldolgozását.

beszeljunk-rola-vannak-titkaid.jpg

Hamarosan jövünk a következő fejezettel. Addig is fessetek, rajzoljatok és játsszatok velünk! A részleteket megtaláljátok a pályázat kiírásában!

A pályázat támogatói:

tamogatok_also_sav.jpg

Art-Export 2020 Kft. 

Zöldbolt Ökotermékek Kft. 

Cser Könyvkiadó Kft. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9717823573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása