Színes Ötletek

a kézügyes blog

Föld napja rajzpályázat - Ízelítő a nyereményekből, galéria a pályamunkákból

galeria_boritokep_2_1.jpg

Legnagyobb örömünkre folyamatosan és szép számmal érkeznek a pályamunkák kisebbektől és nagyobbaktól egyaránt. A Föld napja alkalmából meghirdetett rajzpályázatunkra továbbra is kíváncsian várjuk az új jelentkezőket, küldjétek be bátran alkotásaitokat! A kedvenceitekre szavazhattok a Facebookon a "Föld Napja rajzpályázat - Pályamunkák és szavazás” albumban, de közönségszavazással csak egy nyertest választunk, a másik kilencről a zsűri értékelése dönt majd - így többféle esélyetek is van, hogy tiétek legyen valamelyik értékes ajándékcsomag! A folytatásban újabb nyereményeket mutatunk meg, és a legfrissebb pályázatokat is megnézhetitek!

Az előző részben a nyerteseknek járó, a Cser Kiadó által felajánlott könyvjutalmakról írtunk. Ha pályáztatok, vagy ezután fogtok, mindenképp érdemes azt is elolvasnotok! Most, a galéria után a Hobbyművész művészellátó bolt ajándékai közül mutatunk meg néhányat.

A Hobbyművész csapatával közös sorozatunkban már számos klassz anyagot kipróbáltunk a bőrhatású süthető gyurmától a makraméfonalakon keresztül az akvarellfestékig, és még bőven nem értünk a lista végére! Mivel nagyjából mindent megtalálhattok a kínálatukban, ami szükséges lehet szinte bármilyen hobbitevékenységhez, otthoni alkotáshoz, vagy a művészeti képzésekhez, úgy gondoltuk, az a legjobb, ha minden nyertes egy-egy, a korosztályának megfelelő ajándékot kap, amik között találhattok olajpasztell, filctolltűfilc, akvarellceruza, vagy éppen pasztellceruza készletet is. Ezekhez mindenki választhat majd további kedvére való anyagokat és eszközöket a Hobbyművész webáruházában a helyezésének megfelelő értékű vásárlási utalvány erejéig.

0.jpg

A felajánlott összegeket a Színes Ötletek stábja is kiegészítette, ezzel együtt minden korosztályból az

  • első helyezettek 10 000 Forint,

  • a második helyezettek 7 000 Forint,

  • a harmadik helyezettek pedig 5 000 Forint

értékű utalványt nyernek. ITT nézzetek körül, mit választanátok szívesen, és persze pályázzatok 2022. május 22-ig! 

Hamarosan jövünk a következő fejezettel, amiben a Zöldbolt felajánlásait mutatjuk meg. Addig is fessetek, rajzoljatok és játsszatok velünk! A részleteket megtaláljátok a pályázat kiírásában!

A pályázat támogatói:

tamogatok_also_sav.jpg

Art-Export 2020 Kft. 

Zöldbolt Ökotermékek Kft. 

Cser Könyvkiadó Kft. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1917828911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása