Színes Ötletek

a kézügyes blog

Az élet szép - Rajzpályázat gyerekeknek

lginsta_majus.jpg
Május 30-ig lehet jelentkezni az LG Electronics és a Magyar Nemzeti Galéria által 6-12 éves gyerekek számára meghirdetett Az élet szép! című rajzpályázatra. A szervezők olyan alkotásokat várnak a fiatal pályázóktól, melyen kreatív módon lerajzolják- vagy festik, hogy számukra mitől szép az élet, kik és mik okozzák a legszebb pillanataikat.

A szerencsés győztes a Szinyei-csomagon kívül egy egészen különleges légkondicionáló gépet vihet haza, ami lehetővé teszi, hogy a gépen egyúttal a saját alkotása is visszaköszönjön a családi otthon falán. A második és harmadik helyezettek is légkondicionálógéppel és múzeumi ajándékcsomaggal gazdagodhatnak, amit a budai várban vehetnek át egy díjátadó keretében.

gallery_lifestyle_1200.jpg

A pályamunkák benyújtásával kapcsolatos tudnivalók:

Technika: ceruza, filctoll, szén, olajpasztell, pasztellkréta, zsírkréta, vízfesték, tempera, illetve különböző kreatív anyaghasználat, vegyes technika

Méret: A4 vagy A3 méretű papír

Beküldés: a rajzot/festményt lefotózva/beszkennelve, JPG formátumban, legalább 72 DPI felbontással, legfeljebb 3 MB méretben várják a szervezők. 

Az alkotó nevét, korát, (a szülők / kapcsolattartók) e-mail címét, telefonszámát az itt található adatlapon kell megadni és a pályaműről készült csatolmányt is csak ezen a felületen keresztül feltöltve tudják elfogadni a szervezők. Pályázónként egy mű beküldése lehetséges. A játékszabályzat itt olvasható.

A beérkezett pályaműveket a Magyar Nemzeti Galéria múzeumpedagógusai és muzeológusai értékelik.

Leadási határidő: 2024. május 30.
Eredményhirdetés: június 7.
Díjátadó a Magyar Nemzeti Galériában: 2024. június 14. 14:00

Nyeremények:

Fődíj: LG ARTCOOL Gallery Special légkondicionáló + Szinyei MúzeumShop ajándékcsoma
2. helyezett: LG DUALCOOL Premium légkondicionáló + Csontváry MúzeumShop ajándékcsomag
3. helyezett: LG DUALCOOL Special ET légkondicionáló + Gauguin MúzeumShop ajándékcsomag

További információk a muzeumpedagogia@mng.hu címen, illetve a Magyar Nemzeti Galéria honlapján, ahol az érdekes és izgalmas kiállítások mellett különleges, gyerekeknek szóló tárlatvezetésekre is regisztrálhattok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8618395009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ajánló

lginsta_1200_1.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása