Színes Ötletek

a kézügyes blog

Még színesebb kínálat, még több kiállító - November 16-án ismét Hungary Pen Show a Lurdy Házban

ii_hps_cover.jpg
Majdnem pontosan egy évvel a tavalyi debütálás után idén, ezúttal november 16-án, szombaton, ismét várja az írószerek, töltő- és golyóstollak, töltőceruzák, tinták és különleges papírok rajongóit a II. Hungary Pen Show, ami túlzás nélkül hiánypótló szerepet tölt be itthon a hasonló tematikus események között. A helyszín ezúttal is a Lurdy Ház lesz, a program délelőtt 10 órakor kezdődik, ha lehet, még a tavalyinál is színesebb kiállítói mezőnnyel.

A megállapítás ezúttal egyáltalán nem túlzás, hiszen nemcsak a magyar tollkészítők, művészellátók krémje képviselteti magát az idei eseményen, de kifejezetten sok kiállító érkezik külföldről, Horvátországból, Törökországból, Német- és Olaszországból, Romániából és Lengyelországból, de két japán gyártó hazai képviseletének standját is felkereshetik majd a látogatók. A teljes listáért görgessetek lejjebb!

Az esemény egyik szervezője, Bikfalvi Máté -, aki saját márkája, a töltőtolltintákat készítő Pennonia képviseletében idén is részt vesz az eseményen -, a következőket mondta a rendezvénnyel kapcsolatban:

„A tavalyi, hagyományteremtő I. Hungary Pen Show után nem volt kérdés a folytatás. Egyrészt már maga az érdeklődés is felülmúlta a várakozásainkat, hiszen majdnem kétszer annyi látogatónk volt, mint amennyire eredetileg számítottunk, de a fogadtatás is kifejezetten lelkes volt: minden partnerünk elégedetten zárta ezt a hosszú napot, és a közönség részéről is sok olyan visszajelzés érkezett, hogy milyen jó, hogy már Magyarországon is van ilyen rendezvény, ahol az írószerek, íróeszközök kerülnek egy napra reflektorfénybe.

Idén összesen 33 kiállítónk lesz, köztük kifejezetten nagymúltú, patinás nevek, illetve az első évhez képest sokkal több külföldi vendég szavazott nekünk bizalmat, szóval már csak azért is érdemes ellátogatnia hozzánk az íróeszközök szerelmeseinek. De lesz nyereményjáték és rekordkísérlet is, utóbbi során Pászti Péter kalligráfus állítja majd magát különleges kihívás elé, hiszen nyolc órán keresztül ír majd gót betűkkel megszakítás nélkül, illetve vendégeink lesznek az Urban Sketchers Budapest alkotói is, akik a helyszínen készült rajzok formájában örökítik majd meg az eseményt.”

A folytatásban, ahogy fentebb ígértük, jöjjön az idei kiállítók listája, akik közül néhányan már biztosan ismerősek lesznek azoknak, akik rendszeresen olvassák a Színes Ötleteket. 

Hungary Pen Show

2024. november 26., szombat, Budapest, Lurdy Ház

ii_hps_profile.jpg

Kiállítók:

(🇭🇺) Aeris Wings – Kézműves ékszerek és kiegészítők

(🇭🇺) ARCHITORG – Heisz Ferenc – Antik gyűjtemény

(🇭🇺) Binder’s Notebooks – Könyvkötés, kézműves noteszek, füzetek, füzettartók

(🇭🇷) BragoWood – Kézműves kalligráfia- és töltőtollak

(🇭🇺) Bukovetz György – Antik ceruzák és írószerek

(🇭🇺) Capillaris – Töltőtollkészítő                                                                                   

(🇹🇷) Daphne Pen – Töltőtollkészítő

(🇵🇱) Drewnem Pisane – Kézműves Tollak

(🇭🇺) Etelburg – Prémium írószer és kiegészítő gyártó

(🇭🇺) Fiók for Arts – Művészeti termékek, műszaki eszközök

(🇷🇴) Florin David – Kézműves tollak

(🇭🇺) Gáspár Katalin – Grafológus

(🇷🇴) Horatiu Gutovschi – Kézműves tollak

(🇨🇿) KaliPERO – Robert Vyskočil – Kézműves tollszárak

(🇭🇺) KeS Papír – Papír és írószerek

(🇭🇺) Kimchi Kisasszony Koreai Műhelye

(🇭🇺) Kovács Zoltán – Antik töltőtollak

(🇭🇺) Lineworkart – Digitális művészeti studio

(🇮🇹) Marco Tagliani – OMAS tollak

(🇭🇺) Mészáros Zoltán – Bőrtokok, tolltartók

(🇭🇺) Művészek Boltja – Írószerek, művészkellékek

(🇭🇺) Pászti-Művek – Pászti Péter

(🇭🇺) Pendors – Kézműves tollak

(🇭🇺) Pennonia – Kézműves töltőtolltinták

(🇭🇺-🇯🇵) Pentel – Írószerek, márkaképviselet

(🇭🇺) Phestom Watch Works – Egyedi karórák

(🇵🇱) PISZ Studio – Kézműves kalligráfiai eszközök

(🇭🇺) Rajzshop – Papír és írószerek, kalligráfia

(🇭🇺) Shirokuma – Japán kalligráfia és írószerek, töltőtollak

(🇭🇺) Tollak Boltja – Írószerek

(🇩🇪) Tom Westerich – Vintage és kézműves töltőtollak

(🇭🇺) Szibapen – Kézműves tollak

(🇭🇺-🇯🇵) Uni Mitsubishi Pencil – Írószerek, márkaképviselet

Akik akár hangolódás gyanánt szívesen felelevenítenék, milyen volt az I. Hungary Pen Show, kattintsanak ide, és olvassák el rengeteg helyszíni fotóval kiegészített korábbi beszámolónkat, hiszen mi is ott voltunk a tavalyi debütáláson. Az esemény iránt érdeklődőknek pedig érdemes követnie a Színes Ötletek online felületeit – hamarosan megtudjátok, miért!

További információk a Hungary Pen Show weboldalán és Facebookján

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3718709496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktuális

inktober_2024_300_x_250_keppont_20241002_135455_0000.png

Ajánló

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása