Színes Ötletek

a kézügyes blog

Március második hétvégéjén debütál a PIKK PAKK tavaszi kollekciója

20240308_123835_0000.png

A termékpalettáján különféle méretű és mintájú övtáskákat, praktikus kiegészítőket és táskarendezőket felsorakoztató magyar márka háza táján szinte hagyomány, hogy minden tavasszal új kollekciót ismerhet meg a közönség. Idén sincs ez másképp: a BARKA névre keresztelt, limitált darabszámban készülő sorozat darabjai március 11-én kerülnek fel a PIKK PAKK webshopjába, de aki szeretné hamarabb megtudni, idén mivel rukkolt elő Eszter, a márka ötletgazdája, az olvasson tovább, vagy nézzen el most vasárnap aENKALAND Market Húsvéti Vásárba, ahol a legnépszerűbb korábbi modellek mellett a tavaszi újdonságok is ott lesznek. 

Komolyra fordult hobbikat, megvalósult kreatív álmokat bemutató sorozatunk részeiben már találkozhattatok a PIKK PAKK övtáskákkal és tákarendezőkkel, de nemcsak az ötletes és praktikus termékeket ismerhettétek meg, hanem Esztert is, a márka alapítóját, aki kisgyermekes anyukaként választotta a kreatív alkotást vállalkozása alapköveként. Nagyon inspiráló, hogyan vezetett idáig az útja, ha akkor lemaradtatok, megtaláljátok ITT és ITT.

ovtaska_bb_szinesgeo_tavasz.jpg

Most, a BARKA debütálása előtt pár nappal Eszter elárult nekünk néhány érdekességet arról, miért különlegesek ezek a darabok, emellett a jövőben várható újdonságokól is ejtett pár szót:

"Az új kollekció sajátossága, hogy az eddig minden övtáska alapjaként használt fekete softshell anyagot egy melegebb, szürkés árnyalatú változat váltotta fel. Akik ismerik a modelleket, tudhatják, hogy új termékek esetében jellemzően vagy a táskák legfeltűnőbb részét, a színes-mintás előlapot érinti a változtatás, vagy olyan "technikai" részleteket, mint például a kisméretű Pocket vállpántjának fejlesztése, ami változatosabbá teszi a táska használatát. Ez az első alkalom, hogy a színt illetően az alaphoz nyúlok, az előlapok tekintetében pedig nem elsősorban új tervezéseket hozok, hanem a vásárlók legkedveltebb mintáiból választottam néhányat. Az új összeállításban csak a Prémium és BB övtáskák méreteiben, és mindössze néhány darab készült. Hozzájuk csatlakozik még egy minta, ami azért kakukktojás, mert ugyan a tavaszi kollekcióval kerül a termékpalettára, de a standard fekete alappal készül, nem limitált darabszámban.

A leendő vásárlóim döntését igyekszem a közösségi felületeimen sok-sok infóval és videóval segíteni, de azt is tudom, sokaknak fontos a személyes tapasztalás, hogy milyen színűek, méretűek, hogyan pakolhatók a valóságban a táskák, és így tovább. A személyes találkozásra legközelebb az ENKALAND Market Húsvéti Vásárban, azután március 24-én a Hello Anyuban lesz lehetőségünk, további jó hír pedig, hogy pár termékem bekerült a Möbius showroomba, így a Nyíregyháza környékén élő anyukák számára is elérhetővé váltak. 

Idén tervezek egy új terméket is, ami most nem övtáska lesz, hanem egy oldaltáskaként és hátizsákként variálható darab! A sokoldalú használat sokak által kedvelt tulajdonság egy táska esetében, ezért is kapott főszerepet az új fejlesztés során, de ez a projekt még nagyon gyerekcipőben jár.

Ha fel akartok készülni, mit is takarnak az említett méretek, a korábbi cikkünkből ollózott lista a segítségetekre lehet: 

Prémium övtáska: Ez a nagyméretű PIKK PAKK övtáska kitűnő választás, ha mindig sok apróságot viszel magaddal és fontos, hogy minden kéznél legyen. Fesztiválra mész? Leugrasz a barátaidhoz a közeli szórakozóhelyre? Vagy játszótérre indulnál a gyerekkel? Itt a válasz a „mibe pakoljak?” kérdésre!

BB övtáska: Övtáska fesztiválra, buliba, a mindennapokra, esetleg hátizsákod kiegészítésére, amikor a legfontosabb dolgok jobb, ha kéznél vannak. Az elöl található csatokon esőkabátodat, pulcsidat is át dobhatod. A BB egyik hátsó, nyitott zsebében a telefonod mindig kéznél lehet. 

Junior övtáska: A kincsvadászok hű társa - övtáska gyerekeknek.

Pöti övtáska: Junior méretben, felnőtt köntösben a legjobb választás, ha csak a buli kellékeit viszed magaddal vagy elugrasz valahová autóval. Belül két zsebet találsz, meg egy nagyobb pakolós részt, a tetejét tépőzárral zárhatod a cipzár felett.

Pocket övtáska: Teheted a hordozód derékpántjára vagy az övedre, hordhatod vállon vagy keresztbe átvetve, és viselheted a derekadon övtáskaként. Segít abban, hogy a legfontosabb apróságok mindig kéznél legyenek!

PIKK PAKK táskarendező: Ajánlom nőknek és fiatal lányoknak, akik szeretik a fast fashion táskákat és/vagy a divatos, de pakolás szempontjából nem praktikus táskákat, amilyen például a totebag. A rendező segítségével minden átlátható a táskában, mindennek meglesz a helye.

Lapozzátok végig a BARKA kollekció darabjaiból ízelítő gyanánt összeállított galériát, ha pedig ez nem lenne elég, keressétek fel a PIKK PAKK Facebookját és Instagramját, ahol első kézből értesülhettek az aktuális akciókról, a termékek sajátosságairól, a márkával kapcsolatos hasznos információkról - és persze az új kollekció részleteiről. 

A képek forrása: PIKK PAKK

Ha tetszett a cikk, kövessetek minket PinterestenFacebookon és Instagramon is, hogy a következőről se maradjatok le!  

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8118348923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása