Színes Ötletek

a kézügyes blog

Enkaland Market Húsvéti Vásár március 10-én a Normafa Rendezvényházban

received_766327185414661.jpeg

Március 10-én, vasárnap egy izgalmas, ingyenesen látogatható program vár mindenkit Budapesten, a Normafa Rendezvényházban. Az ENKALAND Market Húsvéti Vásár főszereplői a természetes alapanyagú játékok és gyerekek számára készült kiegészítők lesznek, ugyanakkor a résztvevők között olyan innovatív vállalkozások is helyet kapnak, akik kicsit más, friss nézőpontból közelítik meg a tudatos és környezetkímélő vásárlást. Az egész család számára érdekes, szórakoztató programokat kínáló eseményen ott lesz a Magyar Játékkészítők Közössége, az Erdei Kuckó Játszóház, lesznek kerekasztal-beszélgetések, workshopok, gyereksarok, mesés interaktív foglalkozások a Pompás Napok csapatával, kincskeresés, kedvezménykuponok, két foodtruck a Dessert Service Food Truck és a Novo Catering jóvoltából, és persze ott a megunhatatlan Gyermekvasút a rendezvényház tőszomszédságában, szóval minden adott egy jó hangulatú, élménydús családi naphoz.   

Az ENKALAND Market Húsvéti Vásár részletes programja:

Állandó programot biztosít a gyermekek számára a rendezvény arcfestője, Piroska, az Erdei Kuckó Játszóház, és az MM Woodworks csapata egy DIY - Készítsd magad! workshop asztallal.

10:00: kapunyitás
10:30-11:30: Kerekasztal-beszélgetés Lugosi Dórival, Bársony Rebekával, és Kiss Barbarával, a "Ha egy mondatot mondhatnál anyatársaidnak, akkor mi lenne az az egy mondat?" témában.
11:30-12:00: Bársony Rebeka hangtál fürdője
12:00-12:30: Ebédszünet (de csak a külön programokban, a vásár folyamatos)
12:30-13:00: Húsvétra hangolódó kincskeresés a gyerekeknek a kertben
13:30-14:00: Hordozási tanácsadás Kovács Kittivel
14:30-15:30: Mesés interaktív foglalkozás a Pompás Napok jóvoltából
16:00: Kapuzárás

A helyszínen a parkolás ingyenes a Rendezvényház előtt és a környező parkolókban, a tömegközlekedés kiváló, akár kisvasúttal is érkezhettek, hiszen a végállomáson található a helyszín. A belépés ingyenes!  

A rendezvény során kép-és hangfelvétel készül, ezért a belépéssel ehhez mindenki a hozzájárulását adja.

További információk az Enkaland Market Facebook-eseményén, és a Magyar Játékkészítők Közösségének Facebook-oldalán! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1218346385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása