Színes Ötletek

a kézügyes blog

Színes Medvehét kreatív nyereményjáték
Készíts bármilyen medvés alkotást és nyerj értékes Nebulo ajándékcsomagot!

medvehet_jatek_cover.png

Ahogy ígértük, itt a Színes Medvehét kreatív kihívása is! A feladat nagyon egyszerű, pláne, ha szerettek festeni, rajzolni, ragasztani, hajtogatni, varrni, vagy kézműveskedni bármilyen technikával, és még azok is beszállhatnak a játékba, akik inkább a gyerekszoba állatfiguráit és építőjátékait rendezgetik szívesen. Tematikus sorozatunkban erre a linkre kattintva találtok számos megvalósítható ötletet, de igazán örülünk annak is, ha saját elképzeléssel neveztek. Alkotásotokról küldjetek nekünk fotót e-mailben vagy a kapcsolódó Facebook-poszt alatti hozzászólásként, és ha nektek kedvez a szerencse, tiétek lehet egy értékes Nebulo ajándékcsomag, benne klassz rajz-és festőeszközökkel. Az egyetlen feltétel, hogy a pályamű fő- vagy mellékszereplője egy - vagy több - medve legyen, de mellette bátran megjeleníthettek más állatokat, vagy általatok elképzelt lényeket is. Részletek a folytatásban!

nebulo-medvehet-banner-0129.jpg

A játékban megvalósítható az idei vagy tavalyi Színes Medvehét alatt közzétett ötletek bármelyike, lehet tehát ragasztani, hajtogatni, rajzolni, varrni, álarcot, bábot vagy más kiegészítőt készíteni, újrahasznosított alapanyagokkal kézügyeskedni, de nevezhettek akár az otthon fellelhető játékokból és eszközökből összeállított ötletes képpel is, amin lehet bármi a plüssmackótól kezdve a könyveken át a szivárványig. Építhettek állatkertet vagy medveotthont, amit csak szeretnétek!

A játék 2024. február 18-ig tart, a nyertest sorsolás útján választjuk ki. Eredményhirdetés: 2024. február 20-án, kedden.

A fotókat a szinesotletek.blog.hu@gmail.com e-mail címre várjuk, de megoszthatjátok a játékra invitáló poszt alatti hozzászólásként is.

Sem technikai, sem formai megkötés nincs, de kérjük, hogy a készített képen a pályamű jól látható és értelmezhető legyen! 

Szeretnénk benneteket játékos kreatkodásra biztatni, ami klassz közös program lehet az utolsó téli napokon akár az egész család számára! Tudjuk, hogy ez jóval több munkát és figyelmet igényel, mint egy kommentelős játékra nevezni, ezért könnyítettünk a feltételeken, hogy minél többeteknek kedvet csináljunk. 

Hatalmas kíváncsisággal várjuk, kedvenc mackóitok vajon milyen alkotások főszereplői lesznek majd az következő napokban!

szines_medvehet_20240129_091430_0000_1.png

A "SZÍNES MEDVEHÉT NYEREMÉNYJÁTÉK” JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS ALAPELVEI

A pályázat meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

  • A pályamunkák beküldési határideje: 2024. február 18., vasárnap, 24:00. A Színes Ötletek Blog a határidőket indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

  • Az eredményhirdetés időpontja: 2024. február 20., kedd. A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése e-mailben történik. Az eredményhirdetést a Színes Ötletek Blogon és a Facebookon is közzétesszük. 

  • A pályázatra egyedi alkotásokat várunk, más pályázatra már benyújtott munkákat nem fogadhatunk el.

  • A pályázók e-mail címét adatvédelmi okokból a sorsolás és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése után a Színes Ötletek Blog törli az adatbázisából.

  • A pályázatban nem vehetnek részt a Nebu Trade Kft. és a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

  • A pályázatra beküldött munkákat a szervezők a Színes Medvehéthez kapcsolódóan közzétehetik galériaposztok formájában, illetve közösségi felületeiken.

  • A nyertes kiválasztása sorsolás útján történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

  • A játékot a Facebook és az Instagram nem támogatja, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

  • A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3418314877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása