Színes Ötletek

a kézügyes blog

Vissza a suliba! nyereményjáték - Eredményhirdetés

0_boritokep.jpg

Legnagyobb örömünkre szép számmal érkeztek tőletek képek saját készítésű eszközeitekről és kiegészítőitekről a Vissza a suliba! sorozatunk kapcsán meghirdetett nyereményjátékunkra. Voltak, akiket az általunk mutatott tippek inspiráltak, és olyanok is, akik azoktól teljesen eltérő ötleteket valósítottak meg, számunkra mindenesetre nagy boldogság, hogy ilyen kreatívak vagytok az iskolakezdést illetően is. Legtöbben ceruzatartókat készítettetek valamilyen formában, de találkoztunk tolltartókkal, könyvjelzőkkel, füzet dekorációkkal, még vonalzókkal is. Készültünk a beérkezett pályamunkákból válogatott galériával, de biztosan arra is nagyon kíváncsiak vagytok, kiknek kedvezett a szerencse a sorsoláson - mindkettőt megtaláljátok a folytatásban!

A "Vissza a suliba!" sorozatról

Az iskolakezdés minden nyár végén megterheli a pénztárcánkat, akár kicsik, akár nagyobbak a gyerekek. llyenkor jól jöhet bármilyen hasznos és szórakoztató ötlet, amiket némi kézügyességgel a gyerekek maguk is elkészíthetnek olyan otthon fellelhető alapanyagokból, amik máskülönben a szemetesben végeznék. Nyilvánvaló, hogy ezekkel egy új iskolatáska árát nem spórolhatjuk meg, ahogy a Földet sem mentjük meg velük az ipari szinten termelődő hulladékoktól, de amellett, hogy fillérekből megvalósíthatók, szemléletformálásnak sem utolsók. A gyerkőcök pedig általában imádják azokat az eszközöket, amiket saját kezűleg készíthettek vagy díszíthettek ízlésük szerint. A sorozat eddigi részeit ITT találjátok meg!

Akik kézügyeskedéssel indították az idei tanévet, és elég bátrak voltak, hogy munkájukat megosszák velünk különféle iskolaszereket tartalmazó csomagokat nyerhetnek a Nebulo felajánlásában. Ezek bizonyára akkor is jól jönnek, ha már mindent beszereztetek, hiszen jobbára fogyóeszközökről van szó. A csomagok egységesek, és a következőket tartalmazzák:

  • Wabo 750ml-es csatos kulacs 
  • Nebulo répás szilikon tolltartó
  • Nebulo natúr, fanyelű ecsetkészlet 
  • Nebulo 12 színes, vízbázisú filctoll készlet
  • Nebulo 3 db-os grafit ceruza készlet 
  • Nebulo iskolai olló, tigriskölyök fogórésszel
  • Nebulo ragasztó stift, 15 g
  • Nebulo kenőfejes ragasztó 65g
  • Nebulo 12 darabos színes ceruza készlet
  • Nebulo 12 darabos tempera készlet
  • Nebulo 12 színű vízfesték készlet, ecsettel

vissza_a_suliba_jatek_2_1.jpg

Ebben a játékban most kivételesen nem zsűri értékelte a beküldött alkotásokat, így nem állítottunk fel sorrendet esztétikai szempontok vagy a kivitelezés ötletessége szerint. A részletes játékszabályzatot ITT olvashatjátok. A nyertesek így kizárólag a szerencsének, és az ajándékok felajánlójának, a Nebulo-nak köszönhetik nyereményüket. Természetesen saját magukon túl, hiszen ezeket a kedves alkotásokat kitalálni és létrehozni sokkal több idő, mint levenni a polcról, mégis rászántátok az időt és az energiát az elkészítésükre, ezért pedig minden résztvevőnek szívből gratulálunk!

És most eláruljuk végre, ki az az öt szerencsés, akinek hamarosan küldünk egy-egy tartalmas ajándékcsomagot!

Balláné Tóth Katalin 7 éves kisfia ceruzatartójával pályázott.

1_ballane_toth_katalin_1.jpg

Berkesné Kovács Anett kislánya könyvjelzőt és ceruzatartót is készített.

2_berkesne_kovacs_anett_1.jpg

Korenkó Magdolna kislánya, Viktória egészen sokféle hasznos holmival várta az iskolát. Készített origami és jégkrémpálcikás írószertartókat, könyvjelzőket, és egy cuki cicás vonalzót is. 

3_korenko_magdolna.jpg

Vécsei Nikoletta kislánya is ceruzatartókkal pályázott, az egyik Nutellás pohárból, a másik pedig egy tejes doboz aljából készült. Jégkrémes pálcikákat és színes gombokat használtak fel.

4_vecsei_nikoletta.jpg

Varga Csaba kislánya cicás ceruzatartóval nevezett a játékra. 

5_varga_csaba.jpg

Köszönjük mindenkinek a részvételt és reméljük, mindig ilyen aktívak lesztek, ha kézügyeskedésről van szó. Hamarosan újabb ötletekkel és játékokkal jelentkezünk, tartsatok velünk itt, Facebookon, és Instagramon, hogy azokról se maradjatok le!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr217934720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása