Színes Ötletek

a kézügyes blog

Vissza a suliba! - Nyereményjáték

vissza_a_suliba_jatek_3_1.jpg

Legnagyobb örömünkre folyamatosan érkeznek a pályázatok a Vissza a suliba! sorozatunkhoz kapcsolódóan meghirdetett játékunkra. Sokan az általunk mutatott gyűjteményből merítettek ötletet, míg mások saját ötletekkel pályáztak, hiszen a témát illetően nincsenek megkötések! Akik kézügyeskedéssel indították az idei tanévet, és munkájukat meg is osztják velünk, klassz iskolaszereket nyerhetnek a Nebulo felajánlásában. Ezek bizonyára akkor is jól jönnek, ha már mindent beszereztetek, hiszen jobbára fogyóeszközökről van szó. Akik már jelentkeztek a játékra, biztosan nagyon kíváncsiak, hogy pontosan miket nyerhetnek, akik pedig még nem, azok is olvassanak tovább, hátha épp ez adja meg a lendületet a kezdéshez. 

A "Vissza a suliba!" sorozatról

Az iskolakezdés minden nyár végén megterheli a pénztárcánkat, akár kicsik, akár nagyobbak a gyerekek. llyenkor jól jöhet bármilyen hasznos és szórakoztató ötlet, amiket némi kézügyességgel a gyerekek maguk is elkészíthetnek olyan otthon fellelhető alapanyagokból, amik máskülönben a szemetesben végeznék. Nyilvánvaló, hogy ezekkel egy új iskolatáska árát nem spórolhatjuk meg, ahogy a Földet sem mentjük meg velük az ipari szinten termelődő hulladékoktól, de amellett, hogy fillérekből megvalósíthatók, szemléletformálásnak sem utolsók. A gyerkőcök pedig imádni fogják azokat az eszközöket, amiket saját kezűleg készíthettek vagy díszíthettek ízlésük szerint. A sorozat eddigi részeit ITT találjátok meg!

Akik esetleg lemaradtak a játékkal kapcsolatos előzményekről, azok kedvéért összefoglaljuk a tudnivalókat néhány mondatban. Ha inspirációt kaptatok a „Vissza a suliba!” sorozat részeiből, vagy akár más ötlet alapján saját kezűleg készítettetek el bármilyen hasznos holmit az óvoda- vagy iskolakezdéshez, küldjetek nekünk képet róla a Facebookon privát üzenetben, vagy e-mailben a szinesotletek.blog.hu@gmail.com címre!

A képeket szeptember 18-án vasárnap éjfélig várjuk, eredményhirdetés szeptember 19-én! A beküldők között 5 értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki a Nebulo felajánlásában, melyekben a színes ceruzától a papírragasztón át a kulacsig rengeteg olyasmit találtok, ami jól jöhet az iskolakezdéshez. 

Kedvcsinálóként készítettünk egy galériát az eddig beérkezett pályamunkákból szemezgetve!

A hamarosan gazdára találó értékes ajándékcsomagokat a következő eszközökből állítottuk össze, minden nyertesnek egységesen, összesen több mint 65 000 forint értékben.

  • Wabo 750ml-es csatos kulacs 
  • Nebulo répás szilikon tolltartó
  • Nebulo natúr, fanyelű ecsetkészlet 
  • Nebulo 12 színes, vízbázisú filctoll készlet
  • Nebulo 3 db-os grafit ceruza készlet 
  • Nebulo iskolai olló, tigriskölyök fogórésszel
  • Nebulo ragasztó stift, 15 g
  • Nebulo kenőfejes ragasztó 65g
  • Nebulo 12 darabos színes ceruza készlet
  • Nebulo 12 darabos tempera készlet
  • Nebulo 12 színű vízfesték készlet, ecsettel

Ragasszatok, fessetek, rajzoljatok, és szálljatok versenybe ti is!

vissza_a_suliba_jatek_2.jpg

A "Vissza a suliba!" nyereményjáték játékszabályzata és alapelvei

A pályázat meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

  • A pályamunkák beküldési határideje: 2022. szeptember 18, vasárnap, 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 
  • Az eredményhirdetés időpontja: 2022. szeptember 19., hétfő. A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése e-mailben vagy Facebook üzenetben történik. Az eredményhirdetést a Színes Ötletek Blogon és a Facebookon is közzétesszük. A nyereményeket csak belföldi címre tudjuk postázni. 
  • A pályázók e-mail címét adatvédelmi okokból a sorsolás és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése után a Színes Ötletek Blog törli az adatbázisából
  • A pályázatban nem vehetnek részt a Nebu Trade Kft., valamint a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.
  • A sorsolás véletlenszám-generátorral történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.
  • A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebookhoz.
  • A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6217923099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása