Színes Ötletek

a kézügyes blog

Húsvéti rajzpályázat - Galéria az újabb pályázatokkal

galeria_cover_1.jpg

Folyamatosan érkeznek az alkotások a Húsvéti rajzpályázatunkra, mi pedig amilyen gyorsan csak tudjuk, feldolgozzuk őket és megosztjuk veletek, hátha még többen kedvet kaptok, és ceruzát, ecsetet ragadtok, hogy versenybe szálljatok az értékes ajándékcsomagokért. Annyit ígérhetünk, hogy az alkotómunka során szükséges eszközökből biztosan találtok néhányat benne! És most jöjjön a mai galéria az elmúlt egy-két nap pályázataival!

A Hintze testvérek Gyódról küldték rajzaikat. Cintia 8 éves, a munkája címe: Saját házunknál.

„Ha szép idő van, a testvéreimmel tojást festünk. Asztalhoz ülünk, Anya elkészíti mindhármunknak a befőttesüveget, mindegyikünk kiválaszt egy színt, és csak azzal festünk. Másnap tojáskeresésre indulunk az udvarunkon, és megnézzük mit hozott a húsvéti nyuszi.”

hintze_cintia_8_eves.JPG

Az öccse, Márk 4 éves. Az ő rajzán is megjelenik a tojásfa és a tojáskeresés, ami biztosan jó móka!

hintze_mark_4_eves.JPG

Tari Bálint Junior 7 éves és Százhalombattán él. Zsírkrétával és színes ceruzával készített rajzának címe Húsvéti Friday Night Funkin', melyet Junior kedvenc játéka ihletett. A terve az, hogy húsvétkor a család összejön és együtt énekelnek, táncolnak.

tari_balint_junior_7_eves.jpg

Demku Bence 7 éves, és Eperjeskéről küldte el színes ceruzával készült rajzát. 

demku_bence_7_eves.jpg

A 10 éves Molnár Fanni színes ceruzával készült rajzának címe: Nálunk ilyen a Húsvét.

molnar_fanni_10_eves.jpg

Beluch Georgina 7 éves, filctollal készült rajzát egy szép húsvéti dekoráció ihlette.

beluch_georgina_7_eves.jpg

Köleséri Bianka 7 éves és Füzesgyarmatról küldte színes ceruzarajzát.

koleseri_bianka_7_eves.jpg

A középső csoportos Bartus Milli Anna 5 éves. Tappancs, a kis nyuszi és én című színes ceruzával készült rajza Zircről érkezett.

bartus_milli_anna_5_eves.jpeg

Bokodról kaptuk a 7 éves Willinger Kristóf színes ceruzarajzát, melynek címe: Nyuszi ül a fűben.

willinger_kristof_7eves.jpg

Csabina Jázmin Nóra 7 éves, Nyírlövőn él, színes ceruzával készült rajzával nevezett. Levelében megosztotta velünk, mit választott témájaként.

„A szüleimmel és a családommal Húsvétot ünnepelünk. Finom torta van az asztalon. A legkisebb vagyok a képen. A lányok kosarában ott a húsvéti tojás.Mindenkinek különleges pólója van.” 

csabina_jazmin_nora_7_eves.jpg

Bora Bernadett 9 éves, debreceni pályázónk Húsvéti lázban címmel készített alkotással készült. A vízfestékkel, pontozó technikával készített alapra kontúrozott, kedves nyuszika izgatottan várja a locsolókat.

bora_bernadett_9_eves_1.jpg

Dóka Márk 4 éves kisfiú Felsőörsről, vegyes technikával és különböző eszközökkel készített képet küldött nekünk. Festett ecsettel, szivaccsal, rajzolt filctollal és ceruzával. A képen egy nagy fa alatt a nyuszi éppen elrejti a festett tojásokat a fűben, a virágok közé. 

doka_mark.jpg

A pályázatokat április 4-ig fogadjuk, így még rengeteg időtök van kitalálni, milyen húsvéti vagy bármilyen tavaszi témával nevezzetek. Fessetek, rajzoljatok és játsszatok velünk!

Keressétek a részleteket a pályázat kiírásában!

A játék támogatói:

Pannoncolor Kft. - Pannoncolor.huFacebook.com/muveszfestek

Móra Kiadó - Mora.huFacebook.com/mora.rajongo

Art-Export 2020 Kft. Muveszellato.comFacebook.com/hobbymuvesz

Nebulo - Nebulo.huFacebook.com/mosollyalasuliba

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4416457508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása