Színes Ötletek

a kézügyes blog

Rajzolj, fess, nyerj! - Húsvéti rajzpályázat gyerekeknek

rajzpalyazat_borito_3.jpg

Újra itt a tavasz, amit már hagyományosan rajzpályázattal köszöntünk. Most a húsvéti ünnepkörre hangolódva a 3-12 éves korosztály szabadkézzel alkotott munkáit várjuk! pályázat során olyan rajzokat, festményeket, esetleg kollázsokat várunk tőletek, melyek valamilyen formában megmutatják, nálatok milyen lesz az idei húsvét. Egyáltalán nem kötelező a járványhelyzet miatt érvényben lévő korlátozásokra helyezni a hangsúlyt, de természetesen lehet ez is a koncepció része. Ha a tavaszi készülődés, várakozás örömteli pillanatait szeretnétek megörökíteni, az ilyen témájú munkákat is szívesen látjuk. Érdemes beküldeni alkotásaitokat, mert a legjobb munkákat értékes ajándékcsomagokkal díjazzuk! A további részletekért olvassatok tovább! (Illusztráció: Hahn Petra)

Az eszközöket és a méretet illetően technikai megkötés nincs, mindössze annyi, hogy hagyományos technikákkal, szabadkézzel készült munkákat várunk - ebben a pályázatban most számítógépes grafikákat nem tudunk elfogadni, ahogy csoportos nevezéseket sem

Hogyan pályázhatsz? Küldd el a pályamunkádat a Színes Ötletek Blog részére e-mailben a szinesotletek.blog.hu@gmail.com címre 2021. április 4., vasárnap éjféligÜgyelj arra, hogy a fotó legalább 2 megapixeles legyen. Az e-mailben mindenképp tüntesd fel a következőket: név, életkor, város (ahonnan írsz nekünk), a pályázat címe (ha van), felhasznált technika, és ha szeretnéd, egy rövid leírással is kiegészítheted, amelyben megosztod velünk a legfőbb tudnivalókat.

Elbírálás: A legjobbnak, legötletesebbnek ítélt alkotások beküldőit együttműködő partnereink által felajánlott értékes ajándékcsomagokkal jutalmazzuk, hamarosan a nyereményekből is láthattok egy kis ízelítőt. A pályázat első három helyezettjét a Színes Ötletek stábja választja ki, a negyedik ajándékcsomag nyertesét közönségszavazás útján ítéljük oda és készülünk egy meglepetéssel is! Szavazni a Facebookon lehet, a „Húsvéti rajzpályázat - Pályamunkák és szavazás” mappában található fotókra leadott like-ok formájában, 2021. április 16., péntek éjfélig. Ha szeretnétek megosztásokkal szavazatokat gyűjteni, arra különösen figyeljetek, hogy mivel nem tudunk minden megosztást nyomon követni, ezért csak a pályamunkákat összesítő galériában leadott szavazatok számítanak bele a végleges eredménybe! 

Eredményhirdetés: 2021. április 18. vasárnap

A játékban való részvételnek nem feltétele, de megköszönjük, ha megosztjátok a bejegyzést, hátha akad olyan a barátaitok között, aki szívesen pályázna.

Együttműködő partnereink:

tamogatok_1.jpg

Nebulo - Nebulo.huFacebook.com/mosollyalasuliba

Pannoncolor Kft. - Pannoncolor.hu, Facebook.com/muveszfestek

Móra Kiadó - Mora.huFacebook.com/mora.rajongo

Art-Export 2020 Kft.Muveszellato.comFacebook.com/hobbymuvesz

 

A "Rajzolj, fess, nyerj - Húsvéti rajzpályázat játékszabályzata és alapelvei

A pályázat meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

- A pályamunkák beküldési határideje: 2021. április 4., vasárnap, 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

- Az eredményhirdetés időpontja: 2021. április 18., vasárnap. A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése e-mailben történik. Az eredményhirdetést a Színes Ötletek Blogon és a Facebookon is közzétesszük. 

- A pályázók e-mail címét adatvédelmi okokból a sorsolás és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése után a Színes Ötletek Blog törli az adatbázisából

- A pályázatban nem vehetnek részt a Színes Ötletek Blog, valamint a nyereményeket felajánló partnerek munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

- A pályázatra beküldött munkákat a Színes Ötletek Blog a játék időtartama rendszeresen közzéteszi galériaposztok formájában, illetve a Színes Ötletek Blog Facebook-oldalán. 

- A Színes Ötletek Blog csapata saját hatáskörben értékeli a beküldött pályamunkákat, figyelembe véve a nyereményfelajánló partnerek észrevételeit. A döntés értelemszerűen szubjektív lesz, vitatásának ugyanakkor nincs helye szimpátia, egyéni ízlés, vagy bármilyen más személyes indok alapján. Értelemszerűen nem nyerhet minden pályázó, de tartsuk tiszteletben a játék és az oldal szellemiségét akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy a mi pályamunkánk, vagy barátunk, ismerősünk munkája érdemelt volna jutalmazást! A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő, a fentieket nem tiszteletben tartó hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

- A közönségszavazás a Színes Ötletek Blog Facebook-oldalán történik, a pályamunkákat összesítő galériában. Szavazni kedveléssel és (pozitív) reakcióval lehet. Csak a Színes Ötletek Blog Facebook-galériájában leadott szavazatok számítanak érvényesnek. Természetesen lehet ösztönözni a visszajelzést megosztással, de mivel nem tudunk minden megosztást nyomon követni, ez esetben is csak a pályamunkákat összesítő galériában leadott szavazatok számítanak bele a végleges pontszámba. 

- Tudjuk, hogy a közönségszavazás során némi előnnyel indul az, aki hamarabb küldi be a pályázatot. Ezzel vélhetően játékosaink is tisztában vannak, szükségtelen emiatt reklamálni. Egy igazán jó munka rövid idő alatt is sok szavazatot hozhat, másrészt a közönségdíj mellett van még négy nyereménycsomag, ami gazdára vár. Kérjük játékosainkat és hozzátartozóikat, hogy ezt tartsák tiszteletben!. 

- A pályázók anyaguk beküldésével, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára, illetve a pályamunkák értékelésére vonatkozó alapelveinket. Utólagos reklamációnak nincs helye.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8916448022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása