Színes Ötletek

a kézügyes blog

Színes Állatvilág Rajzpályázat - Közlemény

blog_cimlapkep_palyazat_kozlemeny.jpg

Kedves Olvasóink, akik jelentkeztetek a Színes Állatvilág Rajzpályázatra! Mivel többen érdeklődtetek különböző fórumokon, megosztjuk itt, a blogon is a Facebook-oldalunkon néhány napja közzétett közleményünket, hátha ott nem mindenkihez jutott el a hír. A lényeg dióhéjban: a Színes Állatvilág a Színes Ötletek történetének eddigi legsikeresebb pályázata lett. Összesen 1966 (!) pályamunkát kaptunk tőletek, ami sokszorosa annak a mennyiségnek, ami a korábbi legnépszerűbb pályázatokra érkezett. Nagyon hálásak vagyunk nektek ezért, és ezúton is köszönjük mindenkinek a jelentkezést. Ugyanakkor a beérkezett anyagok feldolgozása így egy kicsivel több időt vesz (vett) igénybe, ezért döntöttünk úgy, egy kis időt kérünk tőletek, és egy héttel később, 2023. október 11.-én lesz az eredményhirdetés. A kapcsolódó posztot a folytatásban olvashatjátok. 


„Egyik szemünk sír, a másik viszont nagyon nevet. A 2023. évi Színes Állatvilág Rajzpályázat a Színes Ötletek történetének legsikeresebb kreatív pályázata lett! Nagyon hálásak vagyunk nektek, amiért ilyen kitörő, számunkra is váratlan lelkesedéssel fogadtátok a pályázatot, és ennyi ötletes, gyönyörűen kivitelezett munkával örvendeztettetek meg minket.  Ami viszont kellemes, de a vártnál nagyobb feladatot is jelent maroknyi csapatunk számára: ilyen hatalmas érdeklődésre még a korábbi tapasztalataink alapján sem voltunk felkészülve, így várhatóan kicsit tovább tart majd a beérkezett pályaművek feldolgozása és értékelése. 

Annak érdekében, hogy mindenki viszontláthassa munkáját a Színes Ötletek felületein, és a legjobb alkotások kiválasztása is a lehető legkörültekintőbb módon történjen, az eredetileg 2023. október 4.-ére tervezett eredményhirdetésre egy héttel később, tehát 2023. október 11-én kerül sor.

Addig is figyeljétek a Színes Ötletek felületeit: a pályázathoz kapcsolódó galériákat folyamatosan frissítjük. A pályaműveket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel, tehát ha valaki még nem látta az általa beküldött rajzot vagy festményt az oldalon, nincs ok az aggodalomra, hamarosan biztosan sorra kerül.

Türelmeteket és megértéseteket ezúton is köszönjük! Aki pályázaton kívül szívesen készítene állatfigurákat, akár a mai jeles nap alkalmából, nézzen szét a Színes Állatvilág Rajzpályázat ötletadó posztjai között!”

Mindenkinek köszönjük még egyszer a gyönyörű, ötletes pályázatokat, a hatalmas, számunkra is váratlan lelkesedést, és persze azt a türelmet, amit kaptunk tőletek az anyagok feldolgozásáig. Most már nagyon rövid időn belül kiderül, kik lesznek azok, akik megnyerik Herlitz Hungária által felajánlott, klassz rajzeszközöket tartalmazó Pelikan ajándékcsomagokat. 

A rajzpályázat támogatója a Pelikan Group / Herlitz Hungária Kft.

pelikan_banner_2023.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1018231085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása