Színes Ötletek

a kézügyes blog

Húsvéti rajzpályázat - Érkeznek a pályamunkák

00galeria_cover.jpg

A nemrég meghirdetett Húsvéti Rajzpályázatunkra folyamatosan érkeznek az alkotások, amiket igyekszünk a lehető leghamarabb feldolgozni és megmutatni nektek. Kedvenceitekre a Facebookon tudtok szavazni, de nem csak ezen múlik, a közönségszavazáson kívül zsűri is értékelni fog. A folytatásban következzen néhány újabb rajz és festmény - inspirálódjatok és küldjétek be ti is bátran a saját műveiteket! Osszátok meg barátaitokkal a hírt, hogy minél több vidám alkotás színesítse az ünnepi készülődés időszakát!

Pintye Vivien 6 éves, Iváncsán lakik. Színes ceruzával és filctollal készített rajzán a kis nyuszi keresi a tojásokat.

pintye_vivien_6_eves.jpg

A 8 éves Petrenkó Hunor már a második pályázatát küldte be nekünk.

petrenko_hunor_8_eves.jpg

Budapesti pályázónk, Vécsei Lilla 6 éves. Filccel készült a rajza egy egész nyuszicsaládot ábrázol.

vecsei_lilla_6_eves.jpg

Az első osztályos, budapesti Gulyás Panna Ilona ideje nagy részét alkotással tölti, ezért rögtön négy pályamunkával nevezett. Vidám filcrajzán ő maga jelenik meg a barátnőjével, a címe: Húsvét nálunk.
 
gulyaspanna_husvetnalunk_1.jpg
Saját készítésű húsvéti képeslapja karton és tempera felhasználásával készült, a bárányok szőrét fehér ujjlenyomatokkal imitálta. A nagyszüleit tervezi köszönteni vele, akik bizonyára nagyon fognak örülni a kreatív megoldásnak.
gulyaspanna_sajatkeszitesukepeslap_2.jpg
Ezeket a filctollal készített mintákat szeretné a húsvéti tojásokra festeni, és a terveiből készített egy kis nyulacskát is. Előrelátó, az már biztos!
gulyaspannailona_tojastervek_3.jpg
A filctollal készített különleges tojásból a hajtogatás mentén egy kiscsibe tud kikelni.

gulyaspanna_csirke1_4.jpg

gulyaspanna_csirke2_4.jpg

Első határon túli pályázataink a Vajdaságból, Zentáról érkeztek. A Petőfi Sándor Általános Iskola 1.c osztályából Valković Gréti, Barna Elena, és Rózsa Bianka rajzolt és festett vidám nyuszifigurákat.

valkovi_greti.jpg

barna_elena.jpg

rozsa_bianka.jpg

Bognár Emília Rábapatonáról küldte be "Húsvét 2021., ahogyan egy 7 éves gyermek látja" című, ceruzával előrajzolt, majd temperával festett alkotását.
bognar_emilia.jpg
Svarda Máté 6 éves és Dunaszigeten él a családjával, a Szigetköz szívében, ahol valóban járnak még a húsvéti nyulak. A temperával és vízfestékkel készült kép címe : Húsvéti tojások rejteke a szép kertben.
svarda_mate_6_eves.jpg
Szabó Balázs 7 éves,  budapesti pályázónk színes ceruzával készítette rajzát, ami a húsvéti tojáskeresést és locsolkodást mutatja be.
szabo_balazs_7_ev.jpg
Kondorosról érkezett Brlázs Bence, 6 éves pályázónk "A húsvétról álmodozó kislány" című színes ceruzával és filctollal készült képe. Leveléből kiderült, hogy nagyon reméli, az idei évben is megtartható a hagyományos húsvéti locsolkodás és nem csak álmodozni lehet róla. Az már viszont biztos, hogy a tojásfestés és a tojásfa díszítés nem fog elmaradni náluk. 
brlazs_bence_6_eves.jpg
Onodi Károly Krisztián, első osztályos tanuló munkái Csongrádról érkeztek, és azon túl, hogy a náluk szokásos húsvéti szokásokat mutatta meg rajzain, a kedvenc saját nyusziját is megörökítette.

onodi_karoly_krisztian_1.jpg

onodi_karoly_krisztian_2.jpg

onodi_karoly_krisztian_3.jpg

A Magyar Vöröskereszt Somogy Megyei Szervezetének nagyatádi otthonában élő gyermekek - az 5 éves Ignácz Elza, a 8 éves Ignácz Arnold, a 11 éves Ignácz Sándor, és a 10 éves Bugyik Hortenzia Barbara - ceruzával készült rajzaikat küldték be pályázatunkra.

ignacz_elza_5_eves.jpg

ignacz_arnold_8_eves.jpg

ignacz_sandor_11_eves.jpg

bugyik_hortenzia_barbara_10_eves.jpg

A részleteket a pályázat kiírásában találjátok, csatlakozzatok ti is és játsszatok az értékes és hasznos nyereményekért!

A játékban való részvételnek nem feltétele, de megköszönjük, ha megosztjátok a bejegyzést, hátha akad olyan a barátaitok között, aki szívesen pályázna - azonban nem tudunk minden megosztást nyomon követni, ezért szavazni csak a Színes Ötletek Facebook-oldalán közzétett galériában, a kép lájkolásával, (pozitív reagálással) lehet.

Együttműködő partnereink:

Nebulo - Nebulo.huFacebook.com/mosollyalasuliba

Pannoncolor Kft. - Pannoncolor.hu, Facebook.com/muveszfestek

Móra Kiadó - Mora.huFacebook.com/mora.rajongo

Art-Export 2020 Kft. Muveszellato.comFacebook.com/hobbymuvesz

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7616457136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása