Színes Ötletek

a kézügyes blog

Húsvéti rajzpályázat - Az első versenyzők

galeria_cover.jpg

Nagy örömünkre már a meghirdetés napján érkeztek munkák a Húsvéti rajzpályázatunkra! A galériát a feldolgozás ütemében folyamatosan frissítjük a Facebookon, ahol szavazni is tudtok, de természetesen a blogon is közzétesszük a munkáitokat. Ne feledjétek, április 4-én éjfélig még bőven van időtök jelentkezni - legyetek bátrak és kreatívak! A pályázati kiírást és a játékszabályzatot korábbi bejegyzésünkben olvashatjátok, a folytatásban pedig jönnek az első pályázatok. 

Orr Emma Ida 6 éves, Orr Endre 9 éves pályázóink testvérek, és Nagymarosról küldték be filctollal rajzolt és anilin festékkel festett, nyuszis alkotásaikat. 

orr_emma_ida_6_husvetinyul.jpg

orr_emma_ida_6_husvetinyul2.jpg

orr_endre_9_husvetinyul.jpg

Petrenkó Hunor 8 éves, Királd faluban lakik. Náluk tartják a húsvéti hagyományt, miszerint a fiúk egy nagy vödör vízzel próbálják megöntözni a lányokat nehogy elhervadjanak. Persze kölni is van a fiúk zsebében! Másnap a lányok visszaadják a vödör vizet! 

petrenko_hunor_8_1.jpg

Kíváncsian várjuk a további pályázatokat! Keressétek a részleteket a pályázat kiírásában!

Csak emlékeztetőül, szavazni a Színes Ötletek Facebook-oldalán közzétett galériában, a kép lájkolásával, (pozitív reagálással) lehet.

A játékban való részvételnek nem feltétele, de megköszönjük, ha megosztjátok a bejegyzést, hátha akad olyan a barátaitok között, aki szívesen pályázna.

A játék támogatói:

tamogatok_1.jpg

Art-Export 2020 Kft.Muveszellato.comFacebook.com/hobbymuvesz

Móra Kiadó - Mora.huFacebook.com/mora.rajongo

Nebulo - Nebulo.huFacebook.com/mosollyalasuliba

Pannoncolor Kft. - Pannoncolor.hu, Facebook.com/muveszfestek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516452304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása