Színes Ötletek

a kézügyes blog

Jótékonysági gardróbvásár és aukció - Péntektől vasárnapig ismét UNICEF Pop-Up Store Budapesten

szo_upus.jpgPénteken nyitja meg kapuit az UNICEF Magyarország háromnapos jótékonysági gardróbvására, a Pop-Up Store, amely idén több meglepetést is tartogat. Amellett, hogy a vásáron a rendkívül kedvező árú női ruhák mellett idén már gyermek és férfi darabokkal is várják a látogatókat, a rendezvény előtt egy különleges aukcióra is sor kerül: október 5-től 23 kiemelt luxus darabra licitálhat a közönség az UNICEF Magyarország Facebook oldalán, az árverés zárásaként pedig október 6-án a háziasszonyok, Mihalik Enikő és Blaskó Nikolett egy élő videóban jelentkeznek be az UNICEF Pop-Up Store Instagram oldalán. Programajánló a folytatásban! 

Október 9. és 11. között rendezi meg az UNICEF Magyarország második nagyszabású jótékonysági gardróbvásárát, ahol a tavalyihoz hasonlóan az eladásokból származó teljes bevétellel az UNICEF lánygyermekeket segítő programját támogatják.

A Pop-Up Store azonban idén egy különleges elemmel, egy designer aukcióval is bővül, ahol 23 kiemelt luxus ruhára és kiegészítőre lehet majd licitálni a jó ügy érdekében. Az aukció október 5-én 08:00-kor, az UNICEF Magyarország Facebook oldalán veszi kezdetét, a kiemelt – többek között Dior, Burberry, Daalarna és ÁERON – darabokra pedig október 6-ig lesz lehetőség ajánlatot tenni. Az aukciót 18:00-kor a gardróbvásár háziasszonyai, az elismert topmodell és UNICEF bajnok, Mihalik Enikő, valamint a hazai reklámszakma kiemelkedő alakja, az ACG ügyvezetője és az UNICEF Magyarország kuratóriumi tagja, Blaskó Nikolett zárja majd az UNICEF Pop-Up Store Instagram oldalán, egy élő videóval. Az aukció darabjait a legtöbbet licitálók október 9-én vagy az általuk bejelentkezett időpontban, a Pop-Up Store nyitvatartási ideje alatt vehetik majd át.

2ec42358de32383a13d991f6352fe9bf.png

Nem ez lesz azonban az egyetlen újdonság az idei Pop-Up Store-nál, hiszen a tavalyitól eltérően most a – vadonatúj és kiváló állapotú használt – női ruhák mellett férfi és gyerek darabokkal is várják október 9-től a látogatókat a H&M belvárosi bemutatótermében. A kínálatban ráadásul rengeteg magyar tervezői darabbal találkozhatunk majd, hiszen már több mint 60 hazai designer járult hozzá ruháival és kiegészítőivel a jótékonysági akcióhoz, amelyhez hazai hírességek és ismert üzletasszonyok is csatlakoztak ruha felajánlásaikkal.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a vásárlásokra pedig különböző idősávokban, lázmérést és kézfertőtlenítést követően lesz lehetőség. A maszk használata a Showroomban és a sorban állásnál is kötelező.

Az exkluzív árverés az alábbi linkre kattintva elérhető október 5. és 6. között, regisztrálni itt tudtok

További információk a kapcsolódó Facebook-eseményen és az Instagramon

Kedvcsinálóként nézzétek meg a tavalyi rendezvény felvezető videóját! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9616228160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása