Színes Ötletek

a kézügyes blog

Június első hétvégéjén ismét itt a Piacok Napja

350117119_282748540776762_1513879007451333017_n.jpg

Június 3-án, szombaton 11 órakor veszi kezdetét, és egészen vasárnap este 19 óráig tart majd a Piacok Napja Budapest szívében, az Erzsébet és a Deák Ferenc téren. A vásáron ismét kézműves és designer termékek minden mennyiségben, de lesz jótékonysági adománygyűjtés és sok minden más is! Olvassatok tovább! 

A nyárindító eseményen, ahogy ezt már korában megszokhatták a látogatók, ezúttal is az emberi kapcsolatok megerősítését helyezik a vásár előterébe, így a közönség közvetlenül ismerkedhet meg a magyar termelők és kisvállalkozók környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, minőségi, környezetbarát termékeivel, a tudatos vásárlás fontosságával. A rendezvény kiemelt célkitűzése a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése, hogy kínálatuk integrálódjon a sikeres piacok hasonló termékei közé, hiszen az általuk készített árucikkek bármilyen más gyártóéval állják a versenyt érték és minőség terén, sokszor mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltók lennének.

Aki tehát szívesen térképezné fel a kézművesek legújabb portékáit, annak érdemes ellátogatnia a hatalmas közösségi piaccá változó Erzsébet térre, hiszen itt a két nap során minden megtalálható lesz, amit szóba jöhet ebben a tekintetben: design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - gardróbfrissítők ruhatára, hazai alkotók minőségi kincsei, DIY termékek, gasztro-készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, magyar termelők finomságai, egyedi baba-mama kiegészítők, játékok, zero waste és környezetbarát alternatívák - mindez együtt, egy helyen. 

349945003_267831505709665_6230805497107345417_n.jpg

350268288_1254193021890319_6034578428228241308_n.jpg

A Piacon megismerhetitek többek között a Játékok magyar készítőktől közösségét is, akik természetes, káros anyagoktól mentes, minőségi alapanyagok használatával készítik a gyermekek számára egyedi termékeiket. A Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében egy Családi-Baráti Ülőröplabda verseny is várja a mozogni vágyókat, a rendezvény kutyabarát, a belépés ingyenes, ráadásul a szervezők helyben fogyasztható és hazavihető gasztro finomságokkal is készülnek mindkét napra!

Minden esemény része egy jótékonysági adománygyűjtés is, amelyben a részvétel nem kötelező, csupán egy lehetőség. Most a Hangya Közösséget támogathatjátok adományaitokkal, akik munkájukkal és hatalmas önkéntesbázisukkal valós, kézzel fogható segítséget nyújtanak a vidéki állatmenhelyeknek. Amit szívesen fogadnak a szervezők: kutya- és macskaeledel, nyakörv, póráz, játékok, tisztítószerek. A csomagokat a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál adhatjátok le!

További részletek a Nem Adom Alapítvány, a Hello Piac és a BelFeszt felületein, valamint a kapcsolódó Facebook-eseményen.  

pnxbelfeszt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4918136040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása