Színes Ötletek

a kézügyes blog

Most vasárnap vár titeket az 50. jubileumi Pici Piac a Larus Rendezvényközpontban

ppa77.jpg

Augusztus 21-én a nyár utolsó Pici Piaca ismét megnyitja kapuit. Az 50. jubileumi eseményen a megszokott hangulat és több mint 50 tehetséges hazai tervező várja a látogatókat kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, babáknak készült csodás termékeivel. A különleges alkalomra rengeteg programmal és ajándékkal készülnek a szervezők - lesz nyereményjáték, kuponfüzet, és tombola is, aminek a 150 000 Forintot meghaladó értékű fődíját csupa Pici Piacos termékből állították össze. Az esemény zárásaként 17 órakor egy közös flashmob lesz a Larus Rendezvényközpont előtti lépcsőkön: készítők és vásárlók együtt fogják a magasba emelni kedvenc terméküket, hogy ezzel is kifejezzék támogatásukat és szolidaritásukat a nehéz helyzetbe került kisvállalkozók felé. Ha kedvet kaptatok a Pici Piacozáshoz, további tudnivalókért olvassatok tovább!

Az ország legcukibb babás vásárát először 7 éve rendezték meg Budapesten – Katona Eszter, a Pici Piac alapítója nem számított rá, hogy a vásárt azonnal ekkora lelkesedés fogadja majd. Akkoriban még csak nagy kutatások árán lehetett megtalálni azokat a hazai tervezőket, kézműveseket, akik baba-mama termékeket készítettek. Eszter összefogta őket és 2015 júniusában megrendezte az első Pici Piac vásárt, hogy megismertesse a készítőket azokkal a családokkal, akik nyitottak a jó minőségű, hazai gyártású termékekre.

pp53_p.jpg
Azóta eltelt több mint 7 év, a vásárokat 1-2 havi rendszerességgel rendezik Budapest mellett most már Székesfehérváron is. Egy-egy Pici Piacon több száz család megfordul és a vásárok utánozhatatlan hangulata miatt rengeteg az évek óta visszatérő vásárló - tagadhatatlan, hogy a Pici Piacnak hatalmas rajongótábora lett. Az, hogy többen fordulnak a hazai termékek felé, nem egy új tendencia, viszont az elmúlt évek pandémiás helyzete tovább erősítette ezt a folyamatot. Egyre többen döntünk úgy, hogy vásárlásainkkal a kisvállalkozásokat támogatjuk, ugyanakkor ezért magasabb minőséget kaphatunk, mint a tömegtermelésben, és sokszor alakul ki eladó és vevő között bizalmi kapcsolat.

pff07_1.jpg

Ez a családi rendezvény immár 50. jubileumát ünnepli, erre az alkalomra pedig különleges programokkal is készülnek a szervezők. A letölthető kuponfüzet kedvezményeit 22 márkánál érvényesíthetitek, és csodás nyeremények várnak rátok a tombolasorsoláson is. A fődíj egy több mint 150 000 Forint értékű Pici Piacos ajándékcsomag, amiért igazán érdemes játszani! Ezeken felül, mint megszokhattátok, a hazai kiállítók gyönyörű termékkkel várnak titeket egész nap. A főszerep a gyereké, akkor is, ha jelen vannak!  A Varázspalló márka kis játékszigetén szabad a játék és a képzelet, de biztosított a pihenés is gyermekeknek, babáknak és szülőknek egyaránt. A kényelmes szoptatáshoz, pelenkázáshoz is találtok megfelelő helyiséget. A vásárra a belépés most is ingyenes.

További információért keressétek fel a Pici Piac weboldalát, vagy kövessétek a Facebook eseményt!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8917910021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása