Színes Ötletek

a kézügyes blog

A felkelő naptól Balatonfűzfőig - Színes Ötletek Showroom - 1. fejezet - Best Label

20240314_194318_0000.png

Ritkán gondolunk bele, milyen határtalan valójában a kreatív hobbi világa. A kézügyes termékek nemzetközi piacán rengeteg olyan szereplőt találhatunk, akik adott esetben már évszázadok óta jelen vannak ezen a területen, vagy akár épp most tűntek fel ott innovatív megoldásaikkal, újdonságaikkal. Showroom rovatunk célja, hogy megjelenési és bemutatkozási lehetőségeket biztosítsunk nekik, olvasóinknak pedig minél több izgalmas, érdekes történetet, és persze megismerésre érdemes kézügyes eszközt, alapanyagot, gyártót és forgalmazót mutassunk be a jövőben. A sorozat első részében a hazai színeket képviselő Best Label mutatkozik be, akik olyan márkák magyarországi forgalmazói, mint az Avery Zweckform, a Blake, a Pentel, a PLUS, vagy a Stick'n. A szükséges tudnivalókat Maróti Zoltán osztotta meg velünk.

BEST LABEL - NÉVJEGY

bestlabel_logo.jpg


Cégnév: Best Label Kft.
Alapítás éve: 2017
Ország: Magyarország
Város: Budapest, Balatonfűzfő
Forgalmazott márkák: Avery Zweckform, Blake, Pentel, PLUS, Stick'n

 

Elsőként ismerkedjünk meg a Best Label történetével! Hogyan indultatok, mit érdemes tudnunk rólatok? 

„A vállalkozást 2017. áprilisában alapítottuk azzal a céllal, hogy olyan kiváló minőségű termékekkel lássuk el az irodaszerek és papír-írószerek hazai piacát, mint a közel 75 éves múltra visszatekintő Avery Zweckform etikett címkéi, a szintén hozzájuk tartozó Z-Design dekorációs matricái, fotópapírjai és speciális kártyatermékei, vagy a borítékok minden elképzelhető fajtáját gyártó Blake. 2018 márciusától nagy örömmel - és máig töretlen lelkesedéssel - kezdtük meg Ázsia piacvezető öntapadó jegyzettömb márkája, a Stick’n forgalmazását, melynek gyártója a Taiwan Hopax Chemicals Co.

2019-ben került hozzánk a japán Pentel kizárólagos magyarországi disztribúciója. Ők egy 1946-ban alapított nagymúltú, tradicionális japán cég, akik kiváló minőségű íróeszközök gyártásával foglalkoznak, hosszú ideig maga a tulajdonos állt a vállalat élén. Mára világszerte ismert márka lettek, választékuk a klasszikus és divatos tollaktól a jelölőfilceken át a hobbiművészeti kellékekig terjed. A nevük az angol „pen”, azaz toll, és a „tell”, mint „elmond, elbeszél” szavak összevonásából született, így kifejezve, hogy fő céljuk immár hét évtizede a kiváló minőségű írás, a művészi igények, valamint az önkifejezés és az önfejlesztés támogatása. Hozzájuk tartoznak az olyan albrandek is, mint a Pentel Arts ecset- és rajztollai,  az irodai, iskolai, vagy szabadidős felhasználásra egyaránt kitűnő Pentel EnerGel zseléstollak, a különleges, folyadéktartályt és pumpát ötvöző technológiát használó Pentel MaxiFlo markerek, illetve a Pentel Orenz + AinStein, a világ első teljesen automata, magas minőségű nyomósirónja.”

Milyen elvek mentén állítjátok össze a portfóliótokat? 

„Az általunk forgalmazott termékek kiválasztásánál rendkívül fontos számunkra, hogy olyan gyártóktól vásároljunk, akik elkötelezettek a környezetvédelem, a technológiai innovációk és a minőségbiztosítás területén is. Munkatársaink 15-20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a papír-írószer kereskedés piacán és azon dolgoznak minden egyes nap, hogy viszonteladóink minőségi kiszolgálásban részesüljenek, hogy megismertessék termékeinket az ő vásárlóikkal, és közös sikereket érjünk el az általunk képviselt márkáink építésében.

2020-ban elkészítettük viszonteladói webáruházunkat és kialakítottunk egy több, mint 800 m2-es raktárhelyiséget Balatonfűzfőn, ahol immáron több, mint 3000 termék érhető el, hogy biztosítsuk a rugalmasabb és hatékonyabb áruellátást vásárlóink számára. Persze a siker nem egyedül a mi érdemünk, hiszen mindez nem valósulhatna meg óriási tapasztalattal rendelkező, hasonló értékeket képviselő viszonteladóink közreműködése és segítsége nélkül. Nagyra értékeljük támogatásukat és elkötelezettségüket; folyamatos akcióikkal és állandó raktárkészletükkel segítik munkánkat, amiért ezúton is hálásak vagyunk, hiszen minden nap azon dolgozunk, fejlesztjük kínálatunkat és szolgáltatásainkat, hogy méltó és megbecsült tagjai legyünk ennek a csodálatos, színes és állandóan megújuló piaci szegmensnek. A fejlődés pedig nem ért véget: 2024 elejétől kezdtük el a szintén japán PLUS írószer márka magyarországi disztribúcióját.”

Milyen termékeket és újdonságokat ajánlanál a Színes Ötletek olvasóinak figyelmébe?

„A fentebb említett gyártók termékei mind elérhetők a webáruházunkban, így most leginkább a PLUS kínálatára koncentrálnék. Számtalan innovatív terméket tudhat magáénak ez a márka, néhány példa a  teljesség igénye nélkül: 

  • PLUS kapocsmentes tűző- és lyukasztógépek
  • PLUS adatvédelmi eszközök, mappák és bélyegzők
  • PLUS bővíthető iratrendezők
  • PLUS tapadásmentes, prémium ollók akár 30 év garanciával

A Pentel esetében már bővebben is bemutattam a portfóliót, de amire külön felhívnám a figyelmet, azok a Pentel Energel azonnal száradó tintájú zselés rollertollak, illetve a Pentel Hybrid zseléstollak, melyek segítségével akár fekete papíron is gyönyörű alkotások hozhatók létre, legyen szó akár kalligráfiáról, akár bármilyen grafikus technikáról.”

Milyen újdonságokra számíthatunk tőletek a közeljövőben?

„Rendszeresen jelennek meg új termékek, hiszen minden partnerünk folyamatosan fejleszti a kínálatát. Aki szívesen találkozna velünk személyesen, keresse fel bátran standunkat a 2024. március 19 és 21 között megrendezésre kerülő I3 Szakkiállításon, ami a hazai papír-írószer kis- és nagykereskedelemben érintett piaci szereplők részére biztosít ismerkedési lehetőséget termékekkel, márkákkal. A végfelhasználók pedig 2024. november 16-át, és a II. Hungary Pen Show-t jegyezzék fel a naptárukba, ami a tavaly nagy sikert aratott első esemény után ismét nagy és izgalmas seregszemléje lesz az írószerek rajongóinak, legyenek akár készítők, akár vásárlók.”

Hol találhatja meg a hazai közönség a termékeiteket?

„Közvetlenül tőlünk is rendelhet bárki a webáruházunkon keresztül, emellett az általunk forgalmazott termékek megtalálhatók számos magyarországi kis- és nagykereskedés kínálatában.”

Szívesen megjelennél a Színes Ötletek Showroomban?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hamarosan te is bemutatkozhatsz!  

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr418354055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása