Színes Ötletek

a kézügyes blog

Picurka cica varrása lépésről lépésre, szabásmintával
Picurka cica varrása lépésről lépésre, szabásmintával
Korábbi cikkünk ráncfelvarrva

little-kitten-fb.jpg
Nagyon szeretjük az ilyen egyszerűen megvarrható apró kis figurákat, hiszen az elkészítéséhez elegendő egy kevéske varrótudás is, az alapanyagokról nem is beszélve. Elkészíthetjük ajándékba, csak úgy kedvtelésből magunknak, különféle méretekben, akár a gyerekekkel együtt is - mindenképpen nagyon aranyos. Ha szeretnétek valami különlegeset, megtölthetitek illatos gyógynövényekkel is. Ha van kedvetek, készítsétek el, és mutassátok meg nekünk is!

...

Hűsítő és egészséges finomságok szőlőből
Hűsítő és egészséges finomságok szőlőből

0_43_1.jpg

Félreértés ne essék, nem szeretnénk gasztrobloggá válni, de a kánikula minket is hűsítő ötletek keresésére sarkallt. Nem is olyan haszontalan időtöltés ez, hiszen gyermekeink mindennap új csodát igényelnek a boltok polcairól, pedig némi kreativitással és pár perc előkészülettel egészséges, adalék - és hulladékmentes nasit adhatunk a kezükbe. A téma kimeríthetetlen, így vegyünk elő egy lassan szezonális alapanyagot, a szőlőt.

...

5+1 tipp üres lap szindróma ellen - Urban Sketching kezdőknek
5+1 tipp üres lap szindróma ellen - Urban Sketching kezdőknek

11_82.jpg

A vakáció kiváló időszak arra, hogy kicsit lelassuljunk, és a határidőkkel, tennivalók sorával terhelt mindennapok után olyan tevékenységgel töltődjünk fel, amiben igazán elmélyülhetünk anélkül, hogy meg kellene osztani a figyelmünket, és ami feledteti velünk a rohanást. Nem véletlen, hogy az Urban Sketching mozgalom által inspirált (városi) vázlatrajzolást épp a nyár első hónapjában ajánlottuk nektek ebben a korábbi cikkünkben , amiben néhány ...

Hulladékból készíthető kézügyes ötletek gyerekeknek
Hulladékból készíthető kézügyes ötletek gyerekeknek

szo_keret_01_blog_cimlapkep_0_37.jpg

Otthonunkban rengeteg olyan alapanyag található a papírgurigától kezdve a tojásos dobozig, amiket elsőre hulladékként azonosítunk, pedig alkotói szemszögből mindből potenciális játékok lehetnek a gyerekek számára. Ha ezeket is felhasználjátok kreatív tevékenységeitekhez, nemcsak időt és pénzt takaríthattok meg, de jót tesztek a környezetünkkel is, és persze jó példával járhattok elöl az ökotudatos nevelés, a szelektív hulladékgyűjtés, az ...

Aktuális

inktober_2024_300_x_250_keppont_20241002_135455_0000.png

Ajánló

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása