Színes Ötletek

a kézügyes blog

Rajzshop.hu - Decembertől már Újbudán is!
A népszerű művészellátó új üzletet nyitott a Kosztolány Dezső tér közelében

szo_keret_07_tripla_blog_cimlaphoz_5.jpg

Akik rendszeresen olvassák a Színes Ötletek cikkeit, azoknak biztosan ismerős a Rajzshop.hu neve, hiszen rendszeresen felbukkannak nálunk, akár a Színes Inktober sorozat szakmai partnereiként, akár olyan témák kapcsán, mint a bullet journal, az urban sketching, vagy a kalligráfia. Fizikai értelemben pedig mostantól új helyen is megtalálhatjátok őket, ugyanis december 1-jén Budapest 11. kerületében, a Bartók Béla út 92-94. szám alatt nyílt új üzletük, ahol a megszokott minőséggel és termékpalettával várnak mindenkit. További információkért olvassatok tovább! 

Az új üzlet, ha úgy tetszik, pont az észak-pesti Raoul Wallenberg utcai üzlettel átellenben, Újbudán, a Kosztolányi Dezső tértől alig 2 perc, a Móricz Zsigmond körtértől pedig 10 perc sétára, a Bartók Béla út 92-94. szám alatt nyílt meg december első napján.

A Rajzshop.hu részéről Árvai Tibor a következőket mondta a bővülésről:  

„Régóta szerettünk volna Budán is egy boltot, hiszen egyrészt kifejezetten művészellátó nincs a környéken, másrészt ideális, könnyen megközelíthető környéken van azok számára, akik számára Újlipótváros kicsit kiesik. 

Az újbudai boltunk most még némileg szűkebb árukészlettel rendelkezik, mint az úgymond anyaüzlet, de a kedvelt márkák, a legnépszerűbb termékcsoportok már most is kaphatók: akvarellfestékek, akrilfestékek, ecsetfilcek, színes ceruzák, kalligráfiai termékek. Itt van az Uni Posca, ahogyan egymás közt emlegetjük, „óriás hűtőszekrény” méretű bemutatóállványa a Magyarországon elérhető teljes kínálattal, beleértve a krétafilceket is, a Tombow, a Faber-Castell a minőségi színes ceruzák teljes, 120-as színsorával, vagy a Daniel Smith akvarellfestékek szintén a teljes színskálával, 15 és 5 milliliteres kiszerelésben is.

Alapvetően az a célunk, hogy a két üzletben nagyjából ugyanaz a termékkör legyen elérhető, tehát legalább az az árukészlet, ami a webshopban kapható. Fontos ugyanakkor tudni, hogy jelenleg a pesti üzletükben jóval több termék vásárolható meg, mint a webáruházban, és ezt szeretnénk elérni az új boltban is. Tehát akinek van kedve és ideje, annak érdemes rendszeresen felkeresnie az üzleteket, mert előfordulhat, hogy olyasmiket talál, amik az online kínálatban nem szerepelnek.” 

A nyitás örömére több ott forgalmazott márkával közös promóció is várható a következő hetekben, melyek során az adott terméket vásárlóknak a készlet erejéig különféle ajándékokkal kedveskedik a Rajzshop. Decemberben mindenképp, de még talán januárban is számíthatnak ilyenekre azok, akik ellátogatnak az újbudai üzletbe: elsőként a Pentel és a Zebra márkákhoz kapcsolódóan akár Pointliner tűfilc vagy Mildliner asztali tároló jár ajándékként bizonyos készletek mellé, de érdemes figyelni az ezzel kapcsolatos híreket a kapcsolódó közösségi oldalakon.  

A Rajzshop.hu újbudai üzlete, akárcsak a pesti, hétköznapokon 10-től 18 óráig, szombaton pedig 10 és 14 óra között várja a vásárlókat. Parkolni a környező utcákban lehet, tömegközlekedéssel pedig még egyszerűbben megközelíthető a bolt, a 4-es metró közelsége miatt voltaképpen a főváros bármelyik részéből. A Rajzshop.hu csapata szeretettel várja a régi és új vásárókat, a professzionális eszközöket és alapanyagokat kereső alkotókat, és a hobbiművészeket egyaránt. 

Ha karácsonyi ajándéktippeket kerestek akár ezen a területen alkotó családtagoknak, barátoknak, akár magatoknak, nézzetek szét a webáruház ünnepi ajánlatai között! Nemsokára mi is jelentkezünk egy tematikus ajánlóval, amiben számos olyan klassz készletet felsorakoztatunk, amivel biztosan nem okozhattok csalódást a különféle kreatív tevékenységek iránt érdeklődő szeretteiteknek.  

Tartsatok velünk PinterestenFacebookon és Instagramon is, mert folyamatosan sok-sok kreatív ötlettel, szakmai tudnivalókkal, és játékokkal várunk titeket. 

banner-1000x200_2.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5718275673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása