Színes Ötletek

a kézügyes blog

Mindannyiunk történetei - Ismerd meg a Dulux Nagyvilág Színei termékcsaládjának Magyarország palettáját!

szo_keret_01_blog_cimlapkep_0_67.jpg

Néhány hete olvashattatok a Dulux által az év színének választott Érzéki érintésről, és az azt kiegészítő további árnyalatokról. Az AkzoNobel Globális Esztétikai Központja (Global Aesthetic Center of AkzoNobel) számára a 2024-es év legfontosabb motívuma az otthon, hiszen a mostani turbulens időkben mindenki számára egyre fontosabb, hogy kapcsolódjunk saját mindennapi terünkhöz, és jól érezzük magunkat közvetlen környezetünkben. A gondolat mentén ősz elején kifejezetten a hazai közönség számára összeállított, magyar tájak és történetek által inspirált színvilágú termékek is megjelentek a kínálatban. A Nagyvilág Színei sorozat magyarországi kiadását olyan izgalmas, derűs, természetet idéző, mégis visszafogott árnyalatok alkotják, mint a Kender zsúp, a Tüskevár, a Füvészkert, a Kerek erdő, az Üveghegy és a Kőleves, melyek már kaphatók a legtöbb viszonteladónál. Inspirálódni az év bármely szakában lehet, beltéri festéshez meg sosincs késő, olvassatok tovább!

A Nagyvilág Színei termékcsalád sokszínű, időtálló, dekoratív, egymással jól kombinálható beltéri falfestékeinek árnyalatait izgalmas kultúrák és csodálatos tájak ihletik. A közelmúltban debütált Magyarország paletta kifejezetten a hazai közönség számára készült, olyan fantázianevekkel, melyeket egyaránt ihlettek népmesék, gyerekdalok motívumai, vagy épp iskolás éveink kedvenc olvasmányai - valószínűleg senkinek sem kell túlmagyarázni, honnan származik a Füvészkert, a Tüskevár, vagy épp a Kőleves.

paletta.jpg

Vissza a természethez - beltéren is

A paletta minden tekintetben illeszkedik az aktuális, pasztellek által uralt trendekhez. Egy mondatban összefoglalva a Magyarország palettával természetből merítő natúr földszíneket kapunk, melyek szürkéskékből, zöldből, beige és okker tónusból indulnak olyan visszafogottan izgalmas árnyalatok felé, amiket bárki el tud képzelni, aki mondjuk egy kissé ködös őszi reggelen járt már Magyarország olyan tájain, mint a Tisza-tó, a Kis-Balaton, vagy épp a Bükk-fennsík.

A Nagyvilág Színei sorozat többi festékéhez hasonlóan ezek a termékek is matt, latex emluziók, amelyek egyaránt használhatók fal- és mennyezetfestésre, egymással kombinálva pedig a mostanában nagyon népszerű színátmenetes, ombre felületek létrehozására is alkalmasak - utóbbit már kipróbáltuk, hamarosan be is számolunk tapasztalatainkról. A matt emulziófestékek a Pigment Pro formulának köszönhetően kitűnő fedőréteget alkotnak, színeik tartósak, felületük mosásálló, így a kisebb szennyeződéseket eltávolíthatjuk anélkül, hogy a festékrétegben kárt tennénk.

tuskevar.jpg

Hol keresd ezeket a színeket?

A Nagyvilág Színei Magyarország palettája már kapható a márka hazai viszonteladóinál. Az elérhetőségekkel kapcsolatban keressétek fel a Dulux weboldalát, ahol az üzletlista mellett számos inspirációs fotót találtok. Emellett érdemes felfedezni más országok és kontinensek palettáit is, hiszen olyan izgalmas színgyűjtemények várnak mindenkire, mint a szürkés pasztellek letisztult, hűvös árnyalatait kínáló Scandinavia, a hideg kékes és szürkés tónusokból válogató Antarctica, vagy a vidám, napsütötte sárgákat felvonultató Ceylon, és a listát még folytathatnánk Tibettől Bali szigetéig.

És persze érdemes figyelni a Dulux közösségi felületeit is, hiszen a termékcsalád iránt érdeklődők nagyszerű inspirációt találhatnak a Magyarország paletta árnyalataihoz is. Mindezen felül még egy nyereményjáték is vár rátok a kreativitás és egyediség jegyében A Nagyvilág színei Magyarország paletta mesés árnyalataival! Ha 2023. október 31.-én délelőtt 10 óráig kedvelitek a kapcsolódó bejegyzést a Dulux Facebook-oldalán, és kommentben megírjátok, hányas számú mintát látnátok legszívesebben otthonotokban, három szerencsés nyertes kreatív falfestést nyerhet a MetricArtist kivitelezésében a gyerekszobába! További részletekért kattintsatok a posztra! 

Forrás: Dulux.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6218244329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása