Színes Ötletek

a kézügyes blog

Itt az év első Pici Piaca!
Március 12-én újra vár titeket a legkisebbek vására a Larus Rendezvényközpontban

szo_keret_01_blog_cimlapkep_0_55.jpg

Most vasárnap ismét a legkisebbeké lesz a főszerep a Larus Rendezvényközpontban, ahol a főváros egyik legmenőbb dizájner vására idén először nyitja meg kapuit. A Pici Piacon több mint 50 tehetséges magyar tervező kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, babáknak készült csodás termékeivel találkozhattok, azon túl pedig helyszíni kedvezményeket biztosító kuponfüzettel, nyereményjátékkal, gyereksarokkal és még sok különlegességgel is készültek a szervezők. A már jól ismert, kedvenc márkáitok mellett minden vásáron újakat is megismerhettek. A rendezvény mint mindig, most is maximálisan bababarát, és ingyenesen látogatható. További részleteket a folytatásban találtok.

A rendezvény már nyolc éve segíti a szülők választását mindenben, ami a játék, babaápolás, öltözködés, dekoráció, biztonság, fejlesztés, sport, fenntarthatóság terén felmerülhet - de azoknak is érdemes felkeresni a Pici Piacot, akik az ajándékozás terén tanácstalanok. A vásárlásotokkal hazai vállalkozókat támogathattok, cserébe pedig igazán kreatív, egyedi, minőségi, és a legnagyobb gondoskodással készült termékekkel kedveskedhettek babáitoknak, kisgyermekeiteknek, vagy éppen magatoknak.

321661402_1904768463220303_5348872582010702698_n.jpg
Egy újdonságra is számíthattok nemcsak most, hanem ezentúl minden vásáron: különleges ajándéktárgyakat vásárolhattok a helyszínen, amikkel minden napotokat egy kicsit Pici Piacossá varázsolhatjátok. Most vasárnap két termékre számíthattok: lesz egy "Hazait vásárolok és ez menő." feliratos textilszatyor, valamint egy bevásárlólista tömb "kizárólag nagyon fontos és nélkülözhetetlen dolgok" számára.  

nevtelen-1_11.jpg 
Minden rendezvényen van gyereksarok, amit most a pippadu biztosít majd. Készségfejlesztő játékokkal, varázslatos meselámpa sarokkal, babaházzal, ölelnivaló plüssökkel és sok mással várják a játszani vagy megpihenni vágyó családokat. 

316166610.jpg

A korábban nálunk is bemutatkozó márkák közül a vásáron megtaláljátok a PIKK PAKK táska, a babyberry, és az Anyaparadicsom termékeit is, ha szeretnétek róluk többet megtudni, a linkekről elérhetitek az említett cikkeket.

A vásár 2023. március 12-én vasárnap reggel 9-től délután 5-ig látogatható. További információkért kövessétek a rendezvényhez kapcsolódó Facebook-eseményt vagy keressétek fel a Pici Piac weboldalát és Instagramját

pici-piac-2023-marcius-12-larus_kicsi.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2518068136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása