Színes Ötletek

a kézügyes blog

Színes Ötletek Best of 2022, 5. helyezett - Ismét levelek, ezúttal fonalból

szo_makrame_bo_2022_01.jpg

Az őszi levelek a jelek szerint kifejezetten népszerűek olvasóink körében, hiszen nemcsak stresszűző levélrajz, de makramé formájában is nagy sikert aratott ez a téma tavaly. Best of 2022 sorozatunkban ötödik helyre befutott posztunknak ráadásul a története sem átlagos: eredetileg egy korábbról, más forrásból származó blogbejegyezésként indult, amit aztán idén elkészítettünk saját kezűleg, viszont akkor csak a közösségi felületeinkre került ki. Mostantól viszont itt, az oldalon is elérhető.

Színes őszi levéláradat makramé technikával

level_2_1.jpg

A makramé egyébként is gyakran előkerül kreatív technikaként az oldalon, szeptemberben pedig elérkezettnek láttuk az időt, hogy ily módon készítsünk hangulatos őszi díszeket. A tennivalókat akár a képek alapján is könnyen kitalálhatjátok, de ha szükségetek van az elkészítési útmutatóra, vagy megjelenésekor lemaradtatok volna róla, kattintsatok bátran a fenti képre! A folytatásban pedig jön a nemrég készült galéria! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8418022248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása