Színes Ötletek

a kézügyes blog

Színes Ötletek Best of 2022, 6. helyezett - Őszi levelek Forma 1-es fiaskóval

szo_best_of_2022_20230106_v2.jpg

Na szép. Best of 2022 sorozatunk hatodik helyezettjét azzal akartam felkonferálni, hogy „és mostantól már pontszerző helyeken befutó versenyzőink érkeznek”, utalva a Forma-1 szabályaira, ahol az első hat helyezett kap pontokat helyezéstől függően, amelyekből aztán az idény végén kialakul az aktuális bajnokság végleges sorrendje. Azaz kapott. Ugyanis amikor a biztonság kedvéért rágugliztam a témára, kénytelen voltam rájönni, hogy ez a szabály már 2002 óta nincs érvényben: 2009-ig az első nyolc, 2010 óta az első 10 célba érőt pontozzák, sőt, 2019 óta már a leggyorsabb kör is pontot ér. Ez két dolgot jelenthet. Egyrészt olvasóink némi okkal gyanakodhatnak arra, hogy az utóbbi időben talán nem követem kitüntetett figyelemmel a sorozatot. Másrészt Joe Hallenback klasszikus szófordulatát idézve „bazira’ öreg vagyok már.” Akárhogy is, tavaly hatodik legkedveltebb cikkünk főszereplői őszi falevelek voltak. De róluk már a folytatásban.

Stresszűző levélrajz és őszi dekoráció

szo_best_of_2022_20230106.jpg

Visszatekintő sorozatunkban már többször szóba került, hogy a legtöbb kreatív ötlet bármikor aktuális lehet, ha picit naprakésszé tesszük. Most még erre sincs szükség, hiszen az idei különösen enyhe tél miatt bárhol találhatunk még alapanyagot, ha netán szeretnénk kipróbálni ezt az aktív meditáció céljára is tökéletes elfoglaltságot. Ha megjelenésekor kimaradt ez a cikk, vagy szívesen újraolvasnátok, kattintsatok a képre! Aki pedig szívesen keresne hasonló témájú tartalmakat, azoknak ajánljuk „leveles” cikkeinket, de érdemes körülnéznetek az őszi dekorációk témakörben is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5018019978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása