Színes Ötletek

a kézügyes blog

Színes levéláradat makramé technikával

level_2.jpg

A mai bejegyzésünk a türelmesebb olvasóinknak szól, viszont aki veszi a fáradtságot az aprólékos munkához, ezekkel a hihetetlenül szép levelekkel - vagy ha úgy jobban tetszik, tollakkal - díszítheti otthonát. El tudom képzelni pici és nagy méretben, csak önmagában a falon vagy térelválasztó füzérként, finom pasztell színekben babaszoba dekorációjaként vagy álomfogóra függesztve. Nektek melyik megoldás tetszik?

1_66.jpg

A galéria képei lépésről lépésre végigvezetnek az elkészítés menetén, ami nem is olyan bonyolult, mint elsőre gondolnánk! A textilragasztó spray használata elhagyható, de a szép tartás érdekében érdemes beszerezni, más feladatoknál is jól jöhet. A szálak szétbontásához a leghatékonyabb, ha sűrű kutyakefét használtok, de csak óvatosan, mert a fém tüskék felsérthetik a munkafelületet. Védjétek meg az asztalt öngyógyuló vágóalátéttel vagy egy vastag kartonnal!

3_57.jpg

4_50.jpg

5_49.jpg

6_45.jpg

7_43.jpg

8_43.jpg

9_37.jpg

10_36.jpg

11_30.jpg

12_28.jpg

13_23.jpg

14_20.jpg

15_18.jpg

16_16.jpg

17_11.jpg

18_10.jpg

19_9.jpg

20_8.jpg

21_5.jpg

22_4.jpg

24_5.jpg

25_4.jpg

level_3.jpg

27_3.jpgForrás: honestlywtf.com

Ha kipróbáltad a technikát, az elkészült leveleket szívesen látjuk a Színes Ötletek Alkotói Csoportjában. Mutasd meg, mit alkottál!  

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3916222336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása