Színes Ötletek

a kézügyes blog

Ismét Pici Piac a babyberry szervezésében

pff41_1.jpg

November 13-án vasárnap az idei ősz utolsó Pici Piaca várja a látogatókat reggel 9-től délután 5-ig. A helyszín, ahogy ezt már megszokhattátok, most is a Larus Rendezvényközpont. Ha valaki nem járt volna még itt, a pontos cím 1124 Budapest, Csörsz utca 18/b., egy kifejezetten nyugodt, természetközeli hely a MOMkult és a Gesztenyés kert között. A kisgyerekkel érkezőknek jó hír, hogy a helyszínhez közel, 1-2 perces sétára két játszótér is található, de a MOM Parkban játszóház várja a gyerekeket. A rendezvényen pedig ezúttal is több mint 50 tehetséges magyar tervező várja az érdeklődőket termékeivel, alkotásaival. További részletek a folytatásban! 

Akik jártak már korábban a Pici Piac rendezvényein, azoknak valószínűleg már tudják, mit érdemes tudni a népszerű, elsősorban babák-mamák-gyerekek számára ajánlott termékeket, magyar tervezőket középpontba helyező vásárról. Viszont akik most látogatnának el az eseményre először, azoknak jöjjön néhány praktikus információ. 

Jegyárak: a belépés, mint mindig, most is ingyenes

Megközelítés tömegközlekedéssel: a Csörsz utcai és az Apor Vilmos téri villamosmegállók, illetve a BAH csomópontnál lévő buszmegállók vannak a legközelebb. 

Parkolás: hétvégén az utcán ingyenes, azonban várhatóan hamar elfogynak majd a parkolóhelyek. Ha autóval érkezel, akkor használhatod a közeli MOM Park Bevásárlóközpont mélygarázsát, amiben biztosan lesz parkolóhely, ráadásul a hétvégén ingyenes. 

Gyereksarok és baba-mama tér: a Varázspalló márka egy kis játékszigetet álmodott a Pici Piacra, ahol szabad a játék és a képzelet. Lesznek pallók, hidak, építőjátékok, fadarabok, botok, színes fagolyók meg némi kézzel molyolható alkotós lehetőség is a nagyobb pajtásoknak. A Larus Rendezvényközpont baba-mama szobáiban lehetőség lesz szoptatni, pelenkázni a kényelmes vásározás érdekében.

Étel-ital: Családi ebédmenü, a gyerekeket pedig kézműves foglalkozás várja a Larus Étteremben, asztalfoglalás erősen ajánlott! A vásár területén lesz most is büfé finom falatokkal, hideg üdítővel és meleg italokkal. Aki egy finom kávéra vágyna a nap folyamán bármikor, annak a bejáratánál a Bruberi Coffee & Bakery pop-up kávézója kínál majd saját pörkölésű kávékat. 

Fizetés: a kiállítók egy részénél csak készpénzzel tudtok majd fizetni, de szerencsére már egyre több standnál bankkártyát is elfogadnak a kiállítók. A Pici Piacon emellett kuponfüzettel, barátságkártyával különböző kedvezményeket is igénybe vehettek, ráadásul minden látogató meglepetés ajándékot kap a belépéskor!   

pp40.jpg

A szervezők minden rendezvényen adományokat is gyűjtenek egy-egy nemes ügyért. Vasárnap a Völgyzugolyház Alapítvány munkáját tudják segíteni a látogatók. Az alapítvány célja, hogy súlyosan sérült gyerekeknek létrehozott iskolájukat működtessék és emellett máshogy is segítsék a hasonló helyzetben élő további kacifántos gyerekeket és szüleiket. A rendezvény meglátogatásával tehát nemcsak számos hazai kézműves munkáját támogathatjátok, de jótékony célú kezdeményeket is segíthettek.  

A kiállítók teljes listáját a szervező babyberry oldalán találjátok meg. További információk a Pici Piac Facebook-eseményén! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7317976686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása