Színes Ötletek

a kézügyes blog

Ismét megrendezik az ország egyik legnépszerűbb közösségi vásárát - Piacok napja szeptember 18-án Budapesten

piacok_napja_borito.jpg

Vasárnap ismét Piacok Napja a belváros szívében! Szeptember 18-án az Erzsébet tér és a Deák tér újra egy hatalmas közösségi piaccá változik ahol a város legnépszerűbb közösségi piacai egyszerre, együtt, egy helyen kínálják portékáikat hatalmas választékban! A látogatókra számos izgalmas kiegészítő program mellett a szokásos, magyar termelők és kisvállalkozók által készített kézműves és designtermékek várnak, és most is fontos szerepet kap a jótékonykodás, hiszen adományozásra éppúgy lesz lehetőség, mint a fogyatékossággal élő alkotók, szervezetek támogatására. Részletes ajánló a folytatásban! 

A Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac közös szervezésében, a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerületi Önkormányzat támogatásával megvalósuló különleges alkalmon több száz árus egyszerre, egy helyen kínálja hazai portékáját - legyen szó akár egyedi, kézműves termékekről, vintage, antik, retró kiegészítőkről, vagy designerek minőségi kincseiről. Emellett megtalálható számos DIY és vintage termék, gardróbfrissítők ruhatára, különleges gasztro-készítmény, természetes alapanyagokból készült kozmetikum, magyar termelői finomság, egyedi baba-mama kiegészítő és játék, zero waste és környezetbarát alternatíva is.

Minden esemény része egy jótékonysági adománygyűjtés is, amelyben a részvétel nem kötelező, csupán egy lehetőség. Aki szeretné megkönnyíteni a hátrányos helyzetű gyermekes családok iskolakezdését, leadhatja adományát a Nem Adom Fel Alapítvány asztalánál kihelyezett ládákba. Amit szívesen fogadnak a szervezők: tartós élelmiszerek, tisztálkodó szerek, füzetek, tollak, ceruzák, tolltartó, egyéb írószerek, játékok, tisztasági csomag, bármi, ami egy iskolás gyermek mindennapjaihoz szükséges. A csomagokat a Nem Adom Fel Alapítvány fogja eljuttatni a mélyszegénységi térségben lévő Nemadomfel Házak családjai számára. 

Nemcsak a rengeteg izgalmas termék, de a sokféle kiegészítő program miatt is érdemes ellátogatni a Piacok Napjára. A szervezők kézműves workshopokkal, finom falatokkal, zenés-táncos programokkal és különleges meglepetésekkel várják a kicsiket és nagyokat egyaránt! Lesz arcfestés, lufiformázás, vasárnap délután pedig a Nemadomfel Házas gyermekek fogyatékkal élő fiatalokkal közösen szerveznek táncházat, ahol az egész Erzsébet tér egy nagy táncszínpaddá alakul. Utánuk a Weryus Tánc- és Mozgásstúdió - Budapest társulat tagjai lépnek fel.

adomanygyujtes3.jpg

A vásár gyerek-, család- és kutyabarát rendezvény, a belépés ingyenes! 

További részletek a Nem Adom Alapítvány, a Piacok Napja és a Hello Piac felületein, valamint a kapcsolódó Facebook-eseményen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7517931985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása