Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kacatmentés - Egy régi ajtódísz tavaszi megújulása hulladékmentesen
Kacatmentés - Egy régi ajtódísz tavaszi megújulása hulladékmentesen

000.jpg

A tartós napsütés és a hirtelen meleg hatására engem teljesen elragadott a tavaszi készülődés hangulata, annak ellenére is, hogy pár napja még esett a hó, és lehet, pár nap múlva újra fog, ráadásul - még pár órán át biztosan - február van. A napokban egyaránt jutott séta, kerti munka és kreatívkodás is, amit azzal kezdtem, hogy leltárba vettem a tavaly elpakolt szezonális alapanyagokat és a hasznosnak ítélt maradékokat. Így akadtam rá egy művirággal ...

Barkácsdob házilag a legkisebb ritmusrajongóknak
Barkácsdob házilag a legkisebb ritmusrajongóknak
Környezettudatos ötletek a gyerekszobába

1_97.jpg

Ha körülnézünk az otthonunkban, a legtöbb műanyagot bizonyára a konyhában és a gyerekszobában találjuk. Természetesen a tartós és praktikus tárgyaktól nem kell feltétlenül lemondanunk, és ha ki is tűztük ezt a célt, akkor sem egyszerre - azonban kis lépésenként, az elhasználódásuk ütemében sok mindent kiválthatunk valamilyen környezetbarát alternatívával. Különös gondban lehetünk a gyerekek játékainak megválasztásakor, vagy ha ajándékot ...

Különleges naptár a hímzés szerelmeseinek
Különleges naptár a hímzés szerelmeseinek
Ingyenes minták minden hónapban

marcius.jpg

Néhány hete ajánlottunk nektek egy - a  Facebookon  Birdhouse SAL 2021 - FREE  néven található -  aktív kis közösséget, ahol a hónapról hónapra megjelenő mintákat követve együtt készíthettek el egy kedves, madarakkal díszített öröknaptárat. A tagok folyamatosan segítik egymást ötletekkel és fortélyokkal, így ha érdekel a hímzés, érdemes csatlakozni hozzájuk, akár kezdőként is. Az újabb öltéstervekről mi is hírt adunk, nehogy lemaradjatok!

...

Két nagy kedvenc: baglyok és játék a láthatáron!
Két nagy kedvenc: baglyok és játék a láthatáron!
Kézügyes ötletek Firkafalváról

cover_3.jpg

A Bagolyfióka foglalkoztatók legújabb sorozata debütált februárban, ezért most - ahogy már megszokhattátok - az ebben megjelenő meséhez kapcsolódva kézműveskedhettek velünk. A füzetben két kis fióka első fészken kívüli kalandját ismerhetitek meg, ezért ezúttal aranyos kis bagolyfigurákat készítünk! Ez a különleges madár sokak kedvence, nálunk is esett már szó róla, és úgy gondoljuk, a mai bejegyzés közel sem az utolsó ilyen alkalom. 

...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása