Színes Ötletek

a kézügyes blog

Különleges naptár a hímzés szerelmeseinek
Ingyenes minták minden hónapban

marcius.jpg

Néhány hete ajánlottunk nektek egy - a Facebookon Birdhouse SAL 2021 - FREE néven található - aktív kis közösséget, ahol a hónapról hónapra megjelenő mintákat követve együtt készíthettek el egy kedves, madarakkal díszített öröknaptárat. A tagok folyamatosan segítik egymást ötletekkel és fortélyokkal, így ha érdekel a hímzés, érdemes csatlakozni hozzájuk, akár kezdőként is. Az újabb öltéstervekről mi is hírt adunk, nehogy lemaradjatok!

A kezdeményezésről további tudnivalókat a Hímezz madárházikós öröknaptárat! című bejegyzésünkben találtok. A csatlakozókat folyamatosan és szeretettel várják!

Tudtátok? A márciusi mintát egy hazánkban sem ritka kis madár, a sisegő füzike díszíti. Különleges ismertetőjegyei a feltűnő citromsárga szemöldöksávja és fokozatosan felgyorsuló éneke. A talajon vagy annak közelében levelekből és fűszálakból épített zárt fészkében évente egy fészekaljat nevel. A kotlás ideje alatt a hím a közelben énekel, de a fiókák etetésében már mindkét szülő kiveszi a részét.

img_20210218_150002.jpg

Fotók: foltosboltos.blogspot.com, Horváthné Farkas Rita 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716437400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása