Színes Ötletek

a kézügyes blog

Dekoráció faliképekkel, szabad falfelület hiányában - Egy régi komódból mini galéria

1_122.jpg

Már sokan tudjátok, hogy egy különleges, új projektbe kezdtünk nemrég. Egy pici padlásszoba megújulásának első lépéseiről már beszámoltunk nektek, és a sorozat most folytatódik, mégpedig a legizgalmasabb műveletek egyikével, a dekorálással. A geometrikus falminta festéstől kezdve a régi lakástextilek felhasználásán keresztül a bútorfestésig megannyi ponton választottunk DIY és környezettudatos megoldásokat, amit szerettünk volna kiegészíteni valami olyannal, ami egyszerre modern, mégis illeszkedik a házban kialakított, hetvenes éveket idéző retro hangulathoz, ezért körülnéztünk Poster Store webáruházában, hogy néhány trendi fali dekorációval erősítsük a megálmodott hangulatot. Talán nem meglepetés - mi legalábbis első ránézésre is biztosak voltunk benne - hogy az általuk választott poszterek az absztrakt kategóriából kerülnek majd ki, de jól összeállított tematikus és méret szerinti szűrők segítik, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt a hetente frissülő választékból. A folytatásban megmutatjuk, hogyan használtuk fel őket egy újraöltöztetett régi, már kidobásra ítélt komód ékeiként, a megelőző munkálatokról pedig majd egy másik cikkben számolunk be. 

A webáruházban való lapozgatás inspirációnak sem utolsó, számtalan remek ötletet nyerhettünk a későbbiekre nemcsak a stílusos, sajátos motívumvilágú faliképek, de a velük komponált változatos galériafalak alapján, ami segítséget nyújthat mindenkinek, aki kevésbé magabiztos a tervezés, a kreatív ötletek vagy a lakberendezés terén. 

3_111.jpg

Kis komódunknak inkább csak dekorációs, mint gyakorlati funkciója van, ezért is terveztük éppen ide a mini galériát, hiszen a ferde fal miatt a megszokott felfüggesztésre csak korlátozott lehetőségeink lettek volna. Így viszont az elhelyezett képek színvilágával tehettük teljessé az általunk festett fali dekoráció által meghatározott hangulatot. A letisztult küllemű keretek éppen passzolnak az elképzelésünkhöz, mindamellett a szín- és anyagválasztéknak köszönhetően bárki könnyedén szinkronba hozhatja őket saját otthonával, a minimalizmustól a romantikáig nagyjából bármilyen stílusnak megfelelően.

5_101.jpg

Tudjátok, nekünk kiemelten lényeges szempont a fenntarthatóság, így még egy tulajdonságot megemlítünk, ami miatt végül letettük a voksunkat a Poster Store mellett azontúl, hogy idő hiányában további saját készítésű dekoráció készítése helyett készen kapható, költséghatékony megoldást kerestünk. Közös bennünk, hogy számukra is éppúgy fontos biológiai lábnyomunk minimalizálása. Minden poszter egy ökocímkével rendelkező nyomdában kerül nyomtatásra, a hulladék gyűjtése szelektíven történik, és mindenfajta beszerzés esetében törekszenek a szállítás, így a a szén-dioxid kibocsátás csökkentésére. A fenntartható módon előállított papír olyan erdőkből származik, amelyekben minden kivágott fa helyett legalább két új fát ültetnek. 

Ha ti is épp időtálló, mégis könnyen megváltoztatható dekorációt kerestek, a figyelmetekbe ajánlunk egy szuper lehetőséget, amit a cikk megjelenésétől számított több, mint egy hónapig vehettek igénybe. 2021. augusztus 8-án, vasárnap éjfélig a

"szinesotletek35"

kuponkód használatával minden poszterekre leadott rendelésetekre 35 % kedvezményt kaptok a Poster Store webáruházában. 

A kedvezmény nem vehető igénybe a a “Selection” kategória posztereire és a képkeretekre, illetve nem kombinálható más kedvezményekkel vagy akciókkal.

Ha tetszett a bejegyzés, kövessetek minket Facebookon és Instagramon is, mert hamarosan jelentkezünk a padlásszoba történetének újabb fejezetével. Korábbi bejegyzésünket pedig itt olvashatjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr816609558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása