Színes Ötletek

a kézügyes blog

Hold alakú fali dekoráció fonalból

8_61.jpg

Egy különleges, hold alakú falidíszt készíthettek most velünk, ami hangulatos kiegészítője lehet a gyerekszobának vagy akár a nappalinak, főleg, ha ügyesen kombináljátok más kiegészítőkkel vagy világítással. A legjobb az benne, hogy igazán egyszerűen elkészíthető, nekifoghat bárki akkor is, ha kevesebb kézügyességgel rendelkezik, vagy legalábbis ezt gondolja magáról. A hozzávalók listája sem hosszú, és ami épp nincs otthon, az is könnyedén beszerezhető bármelyik hobbiboltban . Az elkészítés menetére alig néhány lépésből áll, a folytatásban be is mutatjuk mindet!

1_90.jpg

Amire szükséged lesz: 

  • 2 db - nagyjából 20 és 40 cm átmérőjű - fém karika 
  • Tetszőleges színű, vastagabb fonal
  • Nemezgolyók és gyöngyök a díszítéshez
  • Olló 
  • Tű és cérna 

3_81.jpg

1. lépés: Kösd össze egészen szorosan a két gyűrűt egy tetszőleges ponton, és csomózd meg őket erősen!

4_74.jpg

2. lépés: Kezdd el tekerni a fonalat a két gyűrű köré. Ahol kiszélesedik, ott  kicsit szorosabban meg kell húzni, hogy létrejöjjön a hold alakzat!

5_74.jpg

6_66.jpg

3. lépés: Ha körbeértél, csomózz egyet, hogy ne tudjon kibomlani, és kész is vagy! Díszítésként rögzíthetsz az aljára tűvel és cérnával nemezgolyókat és gyöngyöket. A fonalból készíts egy hurkot akasztó gyanánt és tedd a helyére! 

7_63.jpg

Forrás: radbag.de

2_86.jpg

Ugye milyen végtelenül egyszerű? Ha nem találnál neki megfelelő helyet, másnak is elkészítheted ajándékba!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről kreatív ötletről se maradj le!

Ne feledkezz meg aktuális játékunkról sem! Ha szeretnél izgalmas Firkafalva foglalkoztatókat nyerni, válaszolj meg egy rendkívül egyszerű kérdést a Facebook posztunk alatt kommentben, és várd a sorsolás eredményét, hátha most épp neked kedvez a szerencse!

00_cover.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9616376056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása