Színes Ötletek

a kézügyes blog

#másfélméTERV - A póló- és maszktervező pályázat a finisben

masfelmeterv_4_cimlap_montazs.jpg

Alig több, mint két napig van még lehetőség pályázni a #másfélméTERV nyereményjátékon. Mindenkit arra buzdítunk, küldje be terveit, hiszen nemcsak a közönségszavazáson lehet nyerni, annak is nagyon jó esélyei vannak, aki csak az utolsó pillanatban, de jó ötlettel jelentkezik. A beérkezett pályamunkákat igyekszünk a lehető leghamarabb feldolgozni és közzétenni, hogy aki szavazatokat gyűjtene inkább, annak se raboljuk az idejét. Kedvenceitekre a Facebookon tudtok szavazni, a részleteket és a teljes játékszabályzatot korábbi bejegyzésünkben olvashatjátok. A folytatásban a legfrissebb terveket láthatjátok. 

Tóth Urbán Erika - Zsémbes nagyapó

zsembes_nagyapo.jpeg

Technika:  szabadkézi rajz

Erika Újszászról küldte be pólótervét, ami az idősebb korosztályra vonatkozó szabályozások által okozott konfliktust dolgozza fel.

 

Flok Ilona - egyedi szájmaszk

img_20200421_130843.jpg

Technika: szabadkézi rajz

Ilona, az első határon túli pályázónk Palástról, Szlovákiából küldte be saját rajzával díszített maszkját.

 

Molnár Fruzsina - Én, a karantén után és A mérleg mutatója a karantén után

en_a_karanten_utan.jpg

a_merleg_mutatoja.jpg

Technika: szabadkézi rajz

Fruzsina Nyíregyházán él, és két rajzát is megmutatta nekünk, amiken a jelenlegi helyzet lehetséges következményeinek pozitív és negatív vonatkozásait is megmutatja. Levelében így írt róluk:

Az Én, a karantén után című rajz arról szól, hogy a kisfiú a karantén közben nagyon meghízott, és úgy döntött, hogy egészséges életmódra vált. A másik - A mérleg mutatója a karantén után - pedig arról szól, hogy a kisfiú rááll a mérlegre és látja, hogy 100 kilóval lett több, de ennek ellenére neki még mindig a kezében van a hotdog és a hamburger.

Hamarosan lejár a határidő, május 17-én, vasárnap éjfélig várjuk terveiteket. Küldjétek bátran és játsszatok az értékes nyereményekért!

A játék támogatói: 

Pannoncolor Kft. - Pannoncolor.hu, Facebook.com/muveszfestek
Kreatív Hobby 2001 Kft. - Kreatívhobby.hu, Facebook.com/kreativhobbyonline
Cser Kiadó - Cserkiado.hu, Facebook.com/cser.kiado
The Merch - Facebook.com/themerch.hu 

Szavazni a Színes Ötletek Facebook-oldalán közzétett galériában, a kép lájkolásával, (pozitív) reagálással lehet. Amennyiben egy pályamunka több változatban szerepel - minta, mockup, esetleg elkészített póló, maszk - az esetleges többszörös lájk és reakció egy szavazatnak számít. Bármilyen kérdés esetén írjatok a szinesotletek.blog.hu@gmail.com címre, vagy küldjetek üzenetet a Facebook-oldalunkon

masfelmeterv_banner_640x360.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2215696140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása