Színes Ötletek

a kézügyes blog

#másfélméTERV - A Színes Ötletek Blog póló- és maszktervező pályázata
Tervezz mókás, vagy elgondolkodtató mintákat értékes ajándékokért!
masfelmeterv_banner_v2.jpg

Ahogy ez az utóbbi hetek bejegyzéseiből kiderülhetett, szerintünk a mostani helyzetben a legjobb, amit tehetünk, ha a nehézségek ellenére is megőrizzük jókedvünket, és próbáljuk hasznosan, alkotással, új dolgok tanulásával tölteni azt az időt, amikor a négy fal közé kényszerülünk. Ha jól el tudjuk foglalni magunkat akár egyedül, akár családi körben, sokkal könnyebben elviselhető az önkéntes karantén is. És hogy biztosan legyen mit csinálnotok a következő pár hétben, ezennel egy játékos pályázatot hirdetünk #másfélméTERV jeligére, melyben ötletes, vicces, vagy épp elgondolkodtató póló- és maszkmintákat várunk tőletek. A legjobb terveket értékes ajándékokkal honoráljuk! Részletek a folytatásban!

A kreativitásnak a járványhelyzet sem állhat útjába! A #másfélméTERV pályázat során olyan póló- vagy maszkmintákat várunk tőletek, melyek vicces, szellemes, vagy elgondolkodtató formában mutatják be a mostani időszakot: a tennivalókat a járványhelyzet idején, a fertőzés megelőzésének lehetőségeit, vagy akár azt, hogyan érezhetjük magunkat jól akkor is, ha ehhez nem feltétlenül adottak a szokásos feltételek.
 
Néhány témaötlet:  
 
- A személyes higiénia és a felelős viselkedés fontossága  
- Szabadidő és szórakozás a négy fal között
- Home office / tanulás otthon
- Tartsd a távolságot! 
- Szerelem a korona idején
- Amit a karanténban tanultam meg (újra)
- Bármilyen szórakoztató illusztráció a járványhelyzettel kapcsolatban
Nézzünk néhány példát! A terveket a Színes Ötletek stábja készítette. 


Hogyan pályázhatsz? 

Küldd el a tervet a Színes Ötletek Blog részére e-mailben a szinesotletek.blog.hu@gmail.com címre 2020. május 17-én, vasárnap éjfélig! A pályázati csomagban jó minőségű fényképeket várunk a pályamunkáról, lehetőleg 3:2 képátlójú, darabonként 2 MB méretnél nem nagyobb .jpg vagy .png fájlban, valamint egy rövid leírást, amelyben megosztjátok velünk a legfőbb tudnivalókat. A munkanapló lehetőleg tartalmazza a következőket: minta tervezője, a város, ahonnan írsz nekünk, a pályamunka címe (ha van), felhasznált technika. 

Technikai megkötés nincs! Elfogadunk szabad kézzel, számítógéppel, vagy vegyes technikával tervezett mintákat is. A pályázat során elsősorban terveket várunk, de ha netán megvalósítod az elképzelésed bármilyen formában, arról is küldhetsz néhány werkfotót!  
 
Elbírálás: A legjobbnak, legötletesebbnek ítélt tervek beküldőit öt, együttműködő partnereink által felajánlott ajándékcsomaggal jutalmazzuk. A pályázat első három helyezettjét a Színes Ötletek stábja választja ki, a fennmaradó két ajándékcsomag nyertesét közönségszavazás, illetve sorsolás útján ítéljük oda - így olvasóink véleményének is teret adunk, és a szerencse is közbeszólhat.  
 
Nyereménycsomagok: 

1. helyezett:
 
- 1 db Marabu Textilnyomókészlet a Pannoncolor Kft. felajánlásában
- 20 000,-Ft értékig 50% kedvezménykupon a Cser Kiadó webáruházában
- 15 000,-Ft értékig 50% kedvezménykupon a Kreatív Hobby webáruházában

2. helyezett:
 
- 1 db Marabu Textilnyomókészlet a Pannoncolor Kft. felajánlásában
- 15 000,-Ft értékig 50% kedvezménykupon a Cser Kiadó webáruházában
- 10 000,-Ft értékig 50% kedvezménykupon a Kreatív Hobby webáruházában

3. helyezett:
 
- 1 db Marabu Textilnyomókészlet a Pannoncolor Kft. felajánlásában
- 10 000,-Ft értékig 50% kedvezménykupon a Cser Kiadó webáruházában
-   7 500,-Ft értékig 50% kedvezménykupon a Kreatív Hobby webáruházában
 
Közönségdíj:
 
- Egyedi pólócsomag (legfeljebb 5 darab) az egész család részére tetszőleges mintával a The Merch felajánlásában. 

Szerencsecsomag:
 
- 10 000,-Ft értékű könyvutalvány a Cser Kiadó kreatív könyveiből, webáruházas vásárlásra. 
 
A #másfélméTERV pályázat a beharangozó cikk megjelenésével elindult! Várjuk a pályamunkákat, jó alkotást és jó egészséget mindenkinek! 


 
Együttműködő partnereink: 

masfelmeterv_logok.png

Pannoncolor Kft. - Pannoncolor.hu, Facebook.com/muveszfestek
Kreatív Hobby 2001 Kft. - Kreatívhobby.hu, Facebook.com/kreativhobbyonline
Cser Kiadó - Cserkiado.hu, Facebook.com/cser.kiado
The Merch - Facebook.com/themerch.hu 


A #másfélméTERV pályázat játékszabályzata és alapelvei

A pályázat meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

- A pályamunkák beküldési határideje: 2020. május 17., vasárnap, 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

- Az eredményhirdetés időpontja: 2020. május 25., hétfő A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése e-mailben történik. Az eredményhirdetést a Színes Ötletek Blogon és a Facebookon is közzétesszük. 

- A pályázók e-mail címét adatvédelmi okokból a sorsolás és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése után a Színes Ötletek Blog törli az adatbázisából

- A pályázatban nem vehetnek részt a Színes Ötletek Blog, valamint a nyereményeket felajánló partnerek munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

- A pályázatra beküldött terveket a Színes Ötletek Blog a játék időtartama rendszeresen közzéteszi galériaposztok formájában, illetve a Színes Ötletek Blog Facebook-oldalán. A beküldött pályamunkák képei - biztonsági okokból - nem eltávolítható, de az összképet lehetőleg nem befolyásoló #másfélméTERV logoval jelennek meg, hogy arra jogosulatlan személy ne használhassa fel a mintát esetleges bevétel szerzésére, vagy bármilyen egyéb célra.

- A Színes Ötletek Blog csapata saját hatáskörben értékeli a beküldött pályamunkákat, figyelembe véve a nyereményfelajánló partnerek észrevételeit. A döntés értelemszerűen szubjektív lesz, vitatásának ugyanakkor nincs helye szimpátia, egyéni ízlés, vagy bármilyen más személyes indok alapján. Értelemszerűen nem nyerhet minden pályázó, de tartsuk tiszteletben a játék és az oldal szellemiségét akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy a mi pályamunkánk, vagy barátunk, ismerősünk munkája érdemelt volna jutalmazást! A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő, a fentieket nem tiszteletben tartó hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

- A közönségszavazás a Színes Ötletek Blog Facebook-oldalán történik, a pályamunkákat összesítő galériában. Szavazni kedveléssel és (pozitív) reakcióval lehet. Csak a Színes Ötletek Blog Facebook-galériájában leadott szavazatok számítanak érvényesnek. Természetesen lehet ösztönözni a visszajelzést megosztással, de mivel nem tudunk minden megosztást nyomon követni, ez esetben is csak a pályamunkákat összesítő galériában leadott szavazatok számítanak bele a végleges pontszámba. 

- Tudjuk, hogy a közönségszavazás során némi előnnyel indul az, aki hamarabb küldi be a pályázatot. Ezzel vélhetően játékosaink is tisztában vannak, szükségtelen emiatt reklamálni. Egy igazán jó munka rövid idő alatt is sok szavazatot hozhat, másrészt a közönségdíj mellett van még négy nyereménycsomag, ami gazdára vár. Kérjük játékosainkat és hozzátartozóikat, hogy ezt tartsák tiszteletben!. 

- A pályázók anyaguk beküldésével, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára, illetve a pályamunkák értékelésére vonatkozó alapelveinket. Utólagos reklamációnak nincs helye.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4115615192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása