Színes Ötletek

a kézügyes blog

#másfélméTERV - Célegyenesben

masfelmeterv_3_cimlap_montazs.jpg

Hogy repül az idő! A nemrég meghirdetett #másfélméTERV pályázatunk célegyenesbe érkezett, a pályamunkákat folyamatosan közzétesszük. Még nem késő beszállni! Nemcsak szavazás, sorsolás is lesz, így akár az utolsó pillanatban nevezők is esélyesek a díjazásra. Küldjétek be ötleteiteket mielőbb, de legkésőbb 2020. május 17-én, vasárnap éjfélig és játsszatok a jobbnál jobb nyereményekért! Kedvenceitekre a Facebookon tudtok szavazni, a részleteket és a teljes játékszabályzatot korábbi bejegyzésünkben olvashatjátok. A folytatásban következzenek a legújabb pályázatok. 

 Pásztorné Bakaity Éva munkái

img_20200507_154232.jpg

img_20200507_155740.jpg

Technika: kézi hímzés

Éva Baján él és népi iparművészként kalocsai minták tervezésével, készítésével foglalkozik. Saját elmondása szerint miután maszkvarrással kielégítette az összes szomszéd, rokon és ismerős igényeit, egyedi, alkalmi, népművészeti maszkok tervezésébe fogott, ezekből láthatunk példákat.

 

Kis Vivien - It's corona time

picsart_05-10-02_58_42.jpg
Technika: számítógépes grafika

Vivien Füzesabonyból küldte nekünk digitális rajzát.

 

Molnár Kitti - A karantén előnyei és A vacsora átka

a_karanten_elonyei.jpg

a_vacsora_atka.jpg

Technika: ceruzarajz

Kitti, nyíregyházi pályázónk saját szavaival így elemezte munkáit, melyeket pólómintaként képzelt el:

A karantén előnyei rajz leírása. Itt egy fiút látunk, aki a karantén előtt kicsit ducibb volt, de ahogy jött a karantén, ő vette a bátorságot és úgy döntött, hogy lefogy. Boldogan vette az akadályokat, és elérte a célját. Ez a karantén előnye, hogy sokkal többet törődhetsz magaddal.

A vacsora átka rajz leírása. Itt egy duci malac látható. A felirat arra utal, hogy otthon vagy és figyelned kell az étkezésedre, vagy úgy jársz, mint a malac a kép közepén. Nem lehet enni mérték nélkül és erre hívja fel a figyelmet ez a rajz.

Továbbra is várjuk terveiteket! Ne feledjétek, szavazni csak a Színes Ötletek Facebook-oldalán közzétett galériában, a kép lájkolásával, (pozitív) reagálással lehet. Bármilyen kérdés esetén írjatok a szinesotletek.blog.hu@gmail.com címre, vagy küldjetek üzenetet a Facebook-oldalunkon

masfelmeterv_banner_640x360.jpg

A játék támogatói: 

Pannoncolor Kft. - Pannoncolor.hu, Facebook.com/muveszfestek
Kreatív Hobby 2001 Kft. - Kreatívhobby.hu, Facebook.com/kreativhobbyonline
Cser Kiadó - Cserkiado.hu, Facebook.com/cser.kiado
The Merch - Facebook.com/themerch.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr815690498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása