Színes Ötletek

a kézügyes blog

A konyha már a spájzban van! – Konyhakiállítás 2014, programajánló és nyereményjáték

Pár nap és megtudhatjuk, milyen konyhai trendeket tartogat a 2014-es év. A Las Vegas-i és kölni nemzetközi szakkiállítások januári világpremierei után számos konyhabútor- és konyhagép újdonsággal most találkozhat először a hazai közönség. És hogy hol? Természetesen az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Konyhakiállításon, február 28 – március 2. között a Budapest Sportarénában, ahol az idei év színe, a „ragyogó orchidea” is megjelenik a konyhában.

Az építkezés, lakásfelújítás és nagyobb konyhai átalakítás előtt állók számára kihagyhatatlan eseményen egyaránt megtalálhatók hazai gyártók és olyan ikonikus márkák is, mint a bulthaup, amely 1949-es alapítása óta egyet jelent a konyhabútor innovációval. Az ő nevükhöz fűződik az első elemes konyha és a konyhasziget is, melyek mára alapvetőek a legtöbb gyártó kínálatában. Az étkezőbútorok legnagyobb nevei is bemutatják újdongásaikat, mint az egy kézzel mindössze négy másodperc alatt 12 személyesre bővíthető étkezőasztalt.

Teret engednek a kreativitásnak és lehetővé teszik a kompromisszumok nélküli főzés élményét a most bemutatkozó konyhai gépek is. Mostantól bárhogy, bármilyen edényt elhelyezhetünk a főzőlapon, a teljes felületükön indukciós melegítésre használható főzőlapok ugyanis felismerik az edények formáját és nagyságát, tökéletes hatékonyságot, hő elosztást és energia felhasználást biztosítva ezzel. Az indukció már a konyhai robotgépekben is jelen van, amelyek egyszerre keverik és főzik az ételt. Kis túlzással, csak bele kell tenni az alapanyagokat, és maguktól megcsinálják a fogást.

A „puding próbája az evés” mondásnak nincs is jobb helyszíne a Konyhakiállításnál, hiszen szinte minden technológiai újdonságot használat közben lehet megnézni. A nagy márkák standjain rendszeres főzőbemutatók lesznek, hogy megismerjük és megértsük a gyakran túl soknak tűnő funkció hasznosságát, és a próba után ítéletet mondhassunk felettük. A főzés és az új receptek szerelmeseit három helyszínen is egész napos kulináris program várja. A Siemens Gasztro Színpad, melynek házigazdái Havas Dóra és Bede Róbert lesznek, a legismertebb séfek és bloggerek bemutatóinak ad otthont. Fűszeres Eszter a Világevővel fog főzni, Kovács Lázár egyedül csinál hatalmas show-t , és természetesen a házigazdák is fellépnek, naponta többször is.

Igazi kuriózumnak ígérkeznek a Béterv lakásétterem Parfümséfjének illatba zárt fogásai, de Varga Gábor mestercukrász és Sallay Fanni is készül ínycsiklandozó desszertekkel. Az OTP Klubnál mindig a napszaknak megfelelő bemutató várja a látogatókat a romantikus reggelitől Molnár Attila világbajnok barista kávébemutatóján át az ebéd utáni desszertekig. Fiatal tehetségek és ismert séfek is főznek itt mint Bereznay Tamás és Ugron Zsolna. Akárcsak a harmadik gasztro helyszínen, a Táfelspicc standján, ahol többek között Gabojsza és Wang Mester is elkészíti saját tafelspitz receptjét.

A rendezvényen megnyerhető számtalan értékes ajándék már tényleg csak hab a tortán. A napi nyeremények mellett a kiállítás után egy fémes fekete Liebherr hűtő, egy mindentudó Jura eszpresszó kávéfőző és fődíjként egy 2,5 millió Ft értékű Nonoart konyhabútor is gazdára talál a látogatók között, érdemes tehát előre regisztrálni a  EZEN oldalon!

Az idei Konyhakiállításra van egy last minute nyereményjátékunk is! A játék folyamán két dolgot kérünk az olvasóktól. Elsőként, hogy osszák meg ezt a bejegyzést, valamint cikk végén közzétett három egyszerű kérdésre várjuk a helyes választ holnap délután 14 óráig a színesotletekblog@gmail.com e-mail címre „Konyhakiállítás-játék” tárgy megjelöléssel. A helyes megfejtők három darab páros belépőjegyet nyerhetnek a hétvégi kiállításra!

A kérdések:

1. Hányadik Konyhakiállítást rendezik meg február 28 – március 2. között a Budapest Sportarénában?

1. 1

2. 5

3. 9

2. Mi a rendezvény központi színpadának hivatalos neve?

1. Siemens Gasztro Színpad

2. Konyhakiállítás Nagyszínpad

3. Főzőszínpad

3. Mi a Konyhakiállítás két legfőbb témája?

1. konyhabútorok és konyhagépek

2. konyha- és fürdőszoba bútorok

3. konyhai élelmiszerek és kellékanyagok

Weboldalukon bőven információt talál rendezvényünkről, látogasson el hozzánk: konyhakiallitas.hu

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6512355371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása