Színes Ötletek

a kézügyes blog

Április harmadik szombatján ismét Szombati Szemezgető a Szépművészeti Múzeumban

A „Pompás részletek” címet kapott foglalkozás mellett ingyenesen látogatható állandó kiállítások is várják a közönséget

szemezgeto_szm_1920x770_cut.jpg

Nemrég hírt adtunk a Szépművészeti Múzeum nyári táborairól, és akinek van kedve, április 20-án, vasárnap éjfélig még a „Tükröm, tükröm” gyermek- és ifjúsági rajzpályázatra is jelentkezhet, ugyanakkor most egy olyan programot ajánlunk nektek, ami az előttünk álló hétvégére jelenthet tartalmas kikapcsolódást, elsősorban ismét a gyerekeknek, és persze az őket kísérő szülőknek.

A Szombati Szemezgető programsorozat eseményei a 6 és 12 év közötti ifjú látogatók számára adnak lehetőséget, hogy játékos előadások keretében ismerkedjenek a Szépművészeti Múzeum szemet gyönyörködtető műtárgyaival. Az áprilisi, „Pompás részletek” című foglalkozás során mesés épületek és színpompás csendéletek kapják majd a főszerepet, de hogy pontosan melyek ezek, az majd kiderül a helyszínen.

Szombati szemezgető - Pompás részletek

Szépművészeti Múzeum, 2024. április 20., 11:00 - 12:30
Korosztály: 6-12 évesek
Maximális létszám: 2x20 fő
Programdíj: 1500 Ft/fő
További információk: https://www.szepmuveszeti.hu/programok/pompas-reszletek/20240420/
Jegyelővétel: https://ligetplusz.hu/szsz-pompas-reszletek-szm-2024

Fontos tudnivaló, hogy a Szombati Szemezgető havi eseményei mindig a hónap harmadik szombatján kapnak helyet a Szépművészeti Múzeum programnaptárában, amikor a 6–12 éves látogatók, valamint az őket kísérő két felnőtt részére díjtalan a belépő az állandó kiállításokra. Az intézmény emellett számos további kedvezményes múzeumlátogatási lehetőséget biztosít többek között fiatalok és nagycsaládosok részére, melyekről itt találtok részletes tájékoztatást: https://www.szepmuveszeti.hu/meg-tobb-kedvezmeny-a-csaladoknak/

További információk, rengeteg izgalmas kiállítás és program társaságában a Szépművészeti Múzeum weboldalán és közösségi felületein!  

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1718384265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása