Színes Ötletek

a kézügyes blog

Idén is lesz Kerekdomb Fesztivál Tállyán - Itt vannak az elsőként bejelentett zenei programok

kd_1nap_tot_mea_select-1020.jpg

A tavalyi ősz egyik legjobb kalandja volt számunkra a tállyai Kerekdomb Fesztivál, melynek legnagyobb vonzerejét a különböző zenei programok, a finom borok és a festői környezet mellett a számtalan kézügyes, kreatív program jelentette számunkra, a marcipánfestéstől a csuhébabák készítésén át a karkötőfonásig, és itt most csak néhányat említettünk meg a sok közül. Hogy ez miért pont most jutott eszünkbe, annak egyszerű a magyarázata: ma megérkeztek meg az első nevek az idei fesztivál fellépői közül. A folytatásban jönnek a részletek, aki pedig lemaradt tavalyi, rengeteg fotóval kiegészített beszámolónkról, kattintson ide, hogy ízelítőt kapjon a hangulatból!  

Az biztos, hogy idén is érdemes szeptemberben az őszt Tállyán köszönteni, ahol a Kerekdomb Fesztivál koncertekkel, borkóstolókkal, színházzal, irodalommal és családi programokkal vár mindenkit. A fesztivál most bejelentette első fellépőit, így már biztosan táncolhatunk az Analog Balaton, az Anna and The Barbies, az Aurevoir., a Magna Cum Laude és a Punnany Massif koncertjeire. A Kerekdomb Fesztivál idén is vár mindenkit szeptember 13. és 15. között. 

Tállya nemcsak Európa mértani közepe, de szeptemberben minden évben 3 napig egy igazi pezsgő, zenétől, kulturától és persze boros poharak koccintásától zengő őszindító ünnepély, a Kerekdomb Fesztivál helyszíne. Tállya szőlőskertjei és pincészetei ilyenkor nem csak a boros poharakkal érkezőknek tárulnak ki, hanem otthont adnak irodalmi beszélgetéseknek és bemutatóknak, koncerteknek és kreatív programoknak is. Aki az aktív kikapcsolódást keresi, az felfedezheti az UNESCO világörökség részét képező Tokaji Borvidék mesés dűlőit legyen szó gyalogos kirándulásról vagy éppen e-bike túráról, evezhet a Bodrogon, elcsendesedhet egy jóga órán a falu egy jellegzetes, régi kocsmájának kertjében vagy megméretetheti magát egy futóversenyen is.

A fesztiválon természetesen koncertekből sincs hiány. A Kerekdomb első előadói között szerepel a minden budapesti klubot megtöltő, a fesztiválon először fellépő Analog Balaton, az Anna and the Barbies, akik bizonyára nem hagyják otthon a nagy slágereiket, mint a Márti dala vagy az Ünnepélyesen fogadom, de az Aurevoir. ritmusaira is garantáltan összecsattanak majd a lábszárak. A vidéki sanzonokkal csábító Magna Cum Laude is megtáncoltatja a Vincellér Nagyszínpad közönségét, ahogy a sokak örömére, három év után újra Tállyán játszó Punnany Massif is.

A Kerekdomb Fesztivál egy olyan esemény, amely a település szépségeit és adottságait megmutatva kínál összművészeti programkavalkádot az irodalomtól kezdve, a koncerteken, a színházon, a családi programokon és kreatív foglalkozásokon át az aktív kikapcsolódásig mindenkinek, miközben felfedezhetik Tállyát, a helyi ízeket és borokat is.

A Kerekdomb Fesztiválra a kedvezményes bérletek elérhetők a www.kerekdombfeszt.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr818364223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása