Színes Ötletek

a kézügyes blog

A legszebb kopogtatók és tavaszi díszek tőletek

Már sokszor bebizonyítottátok, milyen ötletes, tehetséges és kreatív a Színes Ötletek olvasóinak közössége. Most sem történt ez másképp, hiszen a közösségi oldalunkon nemrég feltett kérdésünkre százával küldtétek el nekünk, milyen tavaszi dekorációt készítettetek idén! Csak ámulunk és bámulunk, milyen szépségeket hoztatok létre otthonotok díszítésére a legváltozatosabb, nagy örömünkre gyakran újrahasznosított vagy maradék alapanyagokból. Úgy gondoljuk, nagyon inspiráló együtt látni egy ilyen tavaszi ötlettárat, és mivel régen volt hasonló cikkünk, a teljesség igénye nélkül összeállítottunk egy galériát a kedvenceinkből. Boruljon hát virágba az oldal, ezúttal a ti alkotásaitoknak köszönhetően!  

A klasszikus kopogtatók tavaszi verzióiban természetesen a virágoké a főszerep, de sokféle kiegészítő felbukkanhat mellettük a különféle fényes vagy natúr szalagoktól kezdve a filcen át a fafigurákig. 

Bár ezek az ajtódíszek leginkább művirágokból készülnek, hiszen egyrészt ilyenkor még nem nagy a választék az élőből, másrészt az is fontos, hogy a dísz tartós maradjon, azért találtunk ötletet azoknak is, akik szeretnének természetes alapanyagokból alkotni. A barka koszorúalapként is látványos!

barka.jpgKészítette: Kozma Hajnal és Kovács Orsolya

A különféle asztali díszek, fekvő koszorúk témájában is nagyon sok fotó érkezett tőletek, a következő galériában ezeket találjátok!

zsomne_reseterits_erzsi.jpgKészítette: Zsomné Reseterits Erzsi

Mi is nagyon kedveljük az alternatív megoldásokat, hiszen sokszor arra is lehetőséget teremtenek, hogy meglévő készleteinkből dolgozzunk, netán újrahasznosítsunk, vagy más funkciót keressünk tárgyainknak. 

Ha ti is készítettetek hasonlót és szeretnétek velünk megosztani, megtehetitek a Színes Ötletek alkotói csoportjábanTartsatok velünk itt, FacebookonInstagramon, és Pinteresten is, hogy a következőről cikkről se maradjatok le! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9218352265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása