Színes Ötletek

a kézügyes blog

Street és public art pályázatot hirdetett a Fény Utcai Piac
A jelentkezési határidő március 28

fup_illusztracio_20230304.jpg
Izgalmas közösségi bejegyzésre figyeltünk fel a minap, ami talán számot tarthat a Színes Ötletek olvasóinak érdeklődésére. A Fény Utcai Piac nyilvános pályázatot hirdetett street art / public art projektek megvalósítására a piac legfrekventáltabb részein, melyre egyaránt várják olyan egyéni és csapatban alkotók jelentkezését, akik nem csak a tervezést, de a megvalósítást is vállalják. Ha érdeklődtök a fenti művészeti ágak iránt, netán ti is művelitek azokat, és szeretnétek maradandót alkotni, mindenképpen érdemes tovább olvasnotok! 

A pályázat céljáról a kiírásban így fogalmaztak a szervezők: 

„A Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ 1998-ban nyerte el mai formáját, azonban az elmúlt 25 év rányomta bélyegét a mai megjelenésére. A Piac online arculata már megújult az elmúlt évben, ezzel csempészve új fiatalos lendületet a piacozásba, de szeretnénk a fizikai megjelenését is frissíteni. A tervezett „hagyományos” festés mellett a közterületre és belső területre néző kijelölt nagyméretű tűzfalakon, felületeken street art műalkotásokat képzelünk el.

Célunk kettő darab nagy méretű, és egy közepes méretű műalkotás létrehozása, ezzel erősítve a Fény Utcai Piac közösségi tér jellegét.”

A pályázat kiírásában nem szerepel konkrét tematikai megkötés, de szöveges inspirációként a következő gondolatok lehetnek irányadók az online szintén elérhető arculati kézikönyv mellett: a cél a Fény Utcai Piac közösségi tér funkciójának erősítése, a piac közönségének megújítása, fiatalítása, a piacozás mint életérzés megjelenítése.

A pályázatok beadási határideje 2024. március 28., csütörtök. A részletes felhívást erre a linkre kattintva megtaláljátok, további információkért keressétek fel a Fény Utcai Piac weboldalát és közösségi felületeit! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr518345301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása