Színes Ötletek

a kézügyes blog

Letölthető fűszercímkék a tavaszi rendszerezéshez
Letölthető fűszercímkék a tavaszi rendszerezéshez

szo_keret_01_blog_cimlapkep_0_54.jpg

Sokan keresitek a fűszercímkéink letölthető változatát, ezért - és mert jó eséllyel a kamra is sorra kerül a tavaszi nagytakarítás során, így másnak is jól jöhetnek -, ebben a bejegyzésben mindkét gyűjteményt elérhetitek. Az alapvető fűszerektől a magvakig, az édesítőtől a hüvelyesekig igyekeztünk sok mindenre gondolni, de ha van olyan, amit szeretnétek a kollekcióban látni, írjátok meg nekünk, hogy a következő készítése során ne maradjon ki!

...

„Az igazán jó játékok hamar zsírkrétásak, csokifoltosak, és kicsit ütött-kopottak lesznek”
„Az igazán jó játékok hamar zsírkrétásak, csokifoltosak, és kicsit ütött-kopottak lesznek”
Fajáték-körkép, 7. rész – Bemutatkozik a Dadu

dadu_00.jpg

Ismét itt a Fajáték-körkép ! A legújabb fejezet főszereplője igazi varázsvilágba kalauzol minket, ami tele van elképesztő, mulatságos, vagy akár éppen ismerősnek tűnő, mégis különleges, a valóságon túlmutató elemekkel. Ebben a sajátos univerzumban találkozhatunk forgatagos építőelemekkel, kiskertészek kedves ágyásaival, és olyan kirakókkal, amelyek láttán elsőre talán nem el sem tudjuk képzelni, mit rakunk majd ki belőlük. A folytatásban a Dadut ...

Itt az év első Pici Piaca!
Itt az év első Pici Piaca!
Március 12-én újra vár titeket a legkisebbek vására a Larus Rendezvényközpontban

szo_keret_01_blog_cimlapkep_0_55.jpg

Most vasárnap ismét a legkisebbeké lesz a főszerep a Larus Rendezvényközpontban, ahol a főváros egyik legmenőbb dizájner vására idén először nyitja meg kapuit. A Pici Piacon több mint 50 tehetséges magyar tervező kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, babáknak készült csodás termékeivel találkozhattok, azon túl pedig helyszíni kedvezményeket biztosító kuponfüzettel, nyereményjátékkal, gyereksarokkal és még sok különlegességgel is készültek a ...

Virágnyelv nőnapra - Szándék az ajándék mögött
Virágnyelv nőnapra - Szándék az ajándék mögött

pexels-magda-ehlers-985266.jpg

Manapság talán ódivatú ötlet a virágok szimbolikájáról írni, hiszen napjainkban a virágkötészetet és a virágváráslást sem kötik olyan szigorú szabályok, mint néhány évtizede. Ugyanakkor nőnap tájékán talán hasznos lehet, ha felelevenítünk néhány klasszikus alapelvet, hiszen mindig jó, ha ismerjük a szándékot az ajándék mögött, akár kapjuk, akár adjuk a virágot! 

...

A Bee Hotel Made Of Waste Wood
A Bee Hotel Made Of Waste Wood

mehecske.jpg

A bit of DIY is definitely a good thing to do in the first days of spring, so here's a very simple, no-skills but useful tool to put outdoors now, at the beginning of March, to help pollinators of all kinds to reproduce. Inexpensively, using left-over materials that seem useless, you can do something for the environment while relaxing. (Photo source: unsplash.com)

...

Aktuális

inktober_2024_300_x_250_keppont_20241002_135455_0000.png

Ajánló

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása