Színes Ötletek

a kézügyes blog

Indul a karácsonyi gőzös - Ünnepi foglakoztató a Móra Kiadótól kicsiknek
És persze a kicsikkel együtt játszó nagyoknak

 szo_keret_01_blog_cimlapkep_0_68.jpg

Ugyan a bevásárlóközpontokban ősz közepén felállított karácsonyfákat legalábbis aránytévesztésnek tartjuk, november lévén egyre inkább időszerű, hogy gondoljunk az ünnepi ajándékozásra, hiszen némi tervezéssel biztosan elkerülhető az impulzusvásárlás, aminek következményeként sokszor veszünk olyasmit, amire nincs igazán szükség. A könyv szerencsére szinte mindig beválik, legyen szó bármilyen korosztályról és érdeklődési körről. Most a Móra Kiadó nemrég megjelent játékos foglalkoztatóját ajánljuk nektek, melynek főszereplője az egész könyvön szó szerint is végigrobogó karácsonyi gőzös, ami garantáltan vidám, játékkal teli perceket hoz a család legifjabb tagjainak.

szo_keret_01_blog_cimlapkep_1_14.jpg

Roger Priddy „Indul a karácsonyi gőzös” című könyve nemcsak olvasnivalót kínál a gyerekeknek, hiszen a könyvből kipattintható vonattal a kicsik saját maguk segíthetnek a mozdonyvezetőnek, hogy minden ajándék eljusson a megfelelő helyre a Száncsengő Tanyától a Fagyöngy piacon át a Fényes Városig.  A csomagokat összesen 6 darab, szintén kipattintható kártya jelképezi – miután megpakoltuk a vonatot, már ki is gördülhet a szerelvény az állomásról, hogy mindenki megkaphassa a megfelelő küldeményt.

A Szegedi Róza által fordított, a milánói Morena Forza szemet gyönyörködtető, színpompás rajzaival illusztrált, elsősorban 3 év feletti gyerekeknek ajánlott könyv - akárcsak a kiadó hasonló foglalkoztatói - kitűnő szórakozást, tartalmas közös időtöltést jelent az ünnepi időszakban, és persze azon túl is. Kedvcsinálóként készítettünk róla egy lapozgatós videót is, amit a folytatásban meg is nézhettek!

További információk és kiadványok a Móra Kiadó weboldalán

nov2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7118253457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása