Színes Ötletek

a kézügyes blog

Föld napja nyereményjáték - Ajándékok a fenntarthatóbb hétköznapokhoz

szo_keret_01_blog_cimlapkep_0422.jpg

Azon túl, hogy a Föld napja alkalmából összegyűjtöttünk néhány, a mindennapokban is különösebb erőfeszítés nélkül hasznosítható tippet és gyerekekkel együtt megvalósítható kreatív ötletet, egy nyereményjátékkal is szeretnénk felhívni a figyelmet bolygónk védelmének fontosságára. A kisorsolásra váró csomagba ezért olyan ajándékokat tettünk, amiknek akkor is hasznát vehetitek, ha már régóta építgetitek fenntarthatóbb életeteket, és akkor is, ha az első - éppolyan fontos - lépéseknél tartotok. Részletek a folytatásban!

Ha szeretnétek részt venni a játékban, nincs más dolgotok, mint hogy április 25-én éjfélig felkeresitek Instagram profilunkat, és megválaszoljátok az ott található egyszerű kérdést. Örülünk, ha megosztjátok velünk, ti milyen lépéseknél tartotok a fenntarthatóbb mindennapok kialakítása érdekében, inspiráljatok ezzel másokat is!

A játékot ITT, a képre kattintva is megtalálhatjátok!

20230421_115913_0004.jpg

A csomag pontos tartalma: Valentina Gianella Greta vagyok című könyve, 1-1 db 18x25 és 36x40 cm méretű 100% pamut vászontáska, és 2 db Deka textilfesték a Föld színeiben - amivel egyedivé varázsolhatjátok akár a natúr zsákokat, akár már elunt ruhadarabjaitokat vagy kiegészítőiteket.

Sorsolás és eredményhirdetés 2023. április 26-án!

Tartsatok velünk itt, Facebookon, és Instagramon, hogy semmiről ne maradjatok le!

 

A "Föld napja" nyereményjáték játékszabályzata és alapelvei

A nyereményjáték meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

  • A jelentkezés beküldési határideje: 2023. április 25. 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

  • Az eredményhirdetés időpontja: 2023. fáprilis 26. A nyertes értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése kommentben és privát üzenetben történik. 

  • A nyereményeket csak belföldi címre tudjuk postázni.

  • A játékban nem vehetnek részt a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

  • A sorsolás véletlenszám-generátorral történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

  • A játékot az Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

  • A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3318107546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása