Színes Ötletek

a kézügyes blog

Színes Ötletek Best of 2022, 4. helyezett - Cuki süni egyszerű alapanyagokból

szo_20230110_00.jpg

Az elmúlt napok tendenciáját figyelve idén elképzelhető, hogy különleges mellékletet indítunk Színes Ötletek Levelekből címmel, hiszen ez már a harmadik bejegyzés a Best of 2022 sorozatban, ahol valamilyen formában előkerül ez az alapanyag. Valószínűleg ezt is lehetne még tovább specializálni, mondjuk egy Színes Ötletek az Országos Kéktúra Menetirány Felőli Jobb Oldalán Délelőtt Esőben Gyűjtött Bükkfalevelekből című rovattal, de ezt az elképzelést még érlelnünk kell, mielőtt szándékosan elfelejtjük. Mindenesetre tavaly alig maradt le a dobogóról ez a pofonegyszerű ötlet, amikor is alig pár alapanyagból vidám sündisznót készítettünk. 

Cuki süni az Állatok Világnapjára, vagy bármilyen más alkalomra

Ez a bejegyzés eredetileg tavaly októberben, az Állatok Világnapjának tiszteletére látott napvilágot a Színes Ötletek Facebookján, de mostantól itt, a blogon is megtalálható. A főszerepben ezúttal egy papírgurigából és színpompás falevelekből a képek alapján percek alatt elkészíthető, kedves sündisznót köszönthetünk. Ha valaki kedvet kapott volna, hogy további ötleteket keressen ebben a témában, annak szívesen ajánljuk korábbi állatfigurás cikkeinket!  

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6018023236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása