Színes Ötletek

a kézügyes blog

Októberi keresztszemes - Megérkezett a majolika csempés örömhímzés következő mintája

okt_3.jpg

Most sem késő csatlakozni az örömhímzők közösségéhez, akiket a Facebookon Vintage Tiles SAL 2022 csoportban találtok meg. A minta időtlen, ahogy a kézimunkázás öröme is, kezdjetek bele bátran akár kezdőként is, mert úgy a tervezőktől, mint a csoport többi tagjától minden segítséget megkaphattok! Az idei mintákat a majolika csempék világa ihlette, és hónapról hónapra megmutatkozik bennük mindkét tervező - My Magical World - Foltos Boltos és Vintage Tulip Design - egyéni stílusa is. A folytatásban az októberi minta és a többi tudnivaló! (Illusztráció: Erdősi Lujzi Kati)

A kezdeményezésről részletesen írtunk az Idén is elindult a közösségi örömhímzés - Vintage Tiles SAL 2022 című korábbi bejegyzésünkben. Ha csak most csatlakoznátok az idei mezőnyhöz, akkor sem késtetek el semmivel, hiszen nincsenek kötöttségek, mindenki a saját tempójában dolgozhat, ugyanakkor nagyon inspiráló az a sok csodás munka, ami eddig kikerült a többiek keze alól.

oktober_2_budai_gaborne.jpgIllusztráció: Budai Gáborné, Vintage Tiles SAL 2022

Úgy gondoljuk, bármikor érdemes csatlakozni, így ne tartson vissza titeket, hogy már a vége felé közelít a projekt. Van, aki az első csempéknél jár, és olyan is, aki már befejezte az eddig megjelenteket és a teljes szegélyt is, ahogy olyan is akad, aki a tavalyit kezdi el most. Az előző közös hímzés során madárházikós öröknaptárak készültek, ami szintén aktuális lehet bármelyik évben, ezt is szívesen ajánljuk figyelmetekbe. Kicsit gyakorlottabbak akár karácsonyi ajándékként is elkészíthetik.

A legfrissebb mintát akár az alábbi képre kattintva is letölthetitek, a My Magical World weboldalán pedig megtaláljátok a részletes tervet és a kivitelezéshez szükséges instrukciókat.  

oktober_1.jpg

Ha szívesen hímeznétek másokkal együtt - ha csak virtuálisan is, vagy kíváncsiak vagytok a többiek alkotásaira, titeket is szeretettel vár Facebook csoportjába ez a remek kis közösség! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5517950910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása