Színes Ötletek

a kézügyes blog

Színes Ötletek 1. Zero Waste Túra - Holnap találkozunk!

szo_zwt_illustration.jpg

Közepesen felhős időt mondanak szombatra Miskolc környékén, számottevő csapadék nélkül, így minden adottnak látszik ahhoz, hogy megvalósuljon a júliusi, hagyományteremtő Színes Ötletek 1. Zero Waste Túra! Akinek van kedve, tartson velünk, hogy egy jó hangulatú, kényelmes séta közben megtisztítsuk a Bükk hegység kapuját, a Bodnár Gábor Cserkészpark, valamint a Szinva és a Csanyik-patak találkozásának környékét.

Az elmúlt években rengetegszer írtunk a környezettudatosság fontosságáról. Idén a Műanyagmentes július apropóján ezúttal nem csak tippeket adunk, hanem igyekszünk egy kicsit többet tenni, mert megtehetjük, és mert jólesik.  

Mi lesz ez pontosan?

Egy jó hangulatú, kicsit sem megerőltető séta az erdőben, július 16-án, szombaton reggel 9 órától, néhány vállalkozó kedvű önkéntessel. A különbség csak annyi egy átlagos kiránduláshoz képest, hogy a szokásos cucc mellé szemétszedésre használható felszerelést is csomagolunk, és igyekszünk összeszedni minden hulladékot, jelentsen ez eldobott üdítősflakont, vagy akár nagyobb illegális hulladéklerakót. Gyülekezőpont: Miskolc, Majális-park, 1-es busz végállomása. 

Mit hozz magaddal?

Gumikesztyű / munkáskesztyű, kézfertőtlenítő, jókedv. A zsákokat és az összegyűjtött szemét elszállításának megszervezését mi biztosítjuk, a MiReHu Nonprofit Kft. szíves közreműködésével.

Miért éri meg?

Jót teszünk, szabad levegőn vagyunk, megtisztítunk néhány szép helyet a szeméttől. Emellett, hogy megköszönjük a részvételt, a résztvevők között kisorsolunk néhány ajándékot a Móra Kiadó és a Színes Ötletek felajánlásában.  

Távolabb éltek? Semmi gond!

Ha kedvet éreztek hasonló akcióhoz, de nem tudtok csatlakozni hozzánk a helyszínen, az ország bármely pontján szervezhettek hasonló megmozdulást! Töltsetek fel képet a csapatotokról vagy a begyűjtött hulladékról, jelöljetek meg minket a posztban, és használjátok a #zerowastetura hashtaget!

Aki szeretne csatlakozni, vagy felvenné velünk a kapcsolatot, keresse a kezdeményezésünk Facebook-eseményét!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7617883749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása