Színes Ötletek

a kézügyes blog

Aprólékos mintákkal díszített tojások
Korábbi cikkünk ráncfelvarrva

tojas3.jpg
Ma a tojásdíszítés egy nem éppen hagyományos, ám igazán látványos módját mutatjuk meg nektek. Filctollal is díszíthetitek a tojásokat, ha a jól ismert verziókon kívül - vagy azokkal ötvözve - is kipróbálnátok valamit, ugyanakkor a türelmesebb alkotók táborához tartoztok! A folytatásban található galéria nagyon inspiráló, de ha kipróbáljátok a technikát, engedjétek szabadjára bátran a fantáziátokat, és válasszatok a tradicionálistól a minimalistáig bármilyen nektek tetsző mintát!

A képeken látható minták posca filccel készültek, ami számos színben és többféle vonalvastagsággal kapható, tintája pedig vízes bázisú, így a gyerekek is biztonsággal használhatják az alkotómunka során. Szagtalan, rétegezhető, keverhető, vízben oldódó, valamint ellenáll az időjárási körülményeknek, így természetesen nemcsak a tojások díszítése során vethetitek be. Szinte minden felületen alkalmazható - például fa, papír, üveg, textil, műanyag, fém, kő, de akár bőrön is, testfestékként. Bár vízállóra szárad, de a sima felületekről nedves szivaccsal dörzsölve eltávolítható. Kipróbálnátok?

easter-eggs-hand-drawn-brown-white-doodle.jpgKépek forrása: the caroline johansson

Ha inkább a hagyományos megoldások közül szeretnétek válogatni, nézzétek meg Last minute tojásfestés környezettudatosan című cikkünket!

Tartsatok velünk itt a blogon, a Facebookon és az Instagramon, mert hamarosan újabb tavaszi kreatív tennivalóval és játékokkal is jelentkezünk!

Csatlakozzatok ti is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, és osszátok meg velünk, ha bármelyik nálunk látott ötletet kipróbáltátok - szívesen látjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3212354443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása