Színes Ötletek

a kézügyes blog

Krétafilc - Egyszerű és nagyszerű eszköz ünnepi dekoráláshoz

0_66.jpg

A krétatábla divatos és kedvelt eleme az otthonoknak, gyerekek és felnőttek egyaránt imádják, hiszen akár festett, akár fóliázott a felület, bármikor lehet rá rajzolni, lehet rajta üzenni, és ünnepi dekoráció céljára is alkalmas. Sok helyen a bevásárlólista is ezzel a módszerrel készül - csak egy fotó indulás előtt, és biztosan nem veszünk fölösleges dolgokat az emlékezetünkre hagyatkozva. Boltok és vendéglátóhelyek is szívesen alkalmazzák akár információk közlésére, akár díszítés céljára. De nincs semmi veszve akkor sem, ha nincs rá szabad helyetek; a célnak tökéletesen megfelel az ablak, egy tükör, vagy egy nem használt képkeret üvege is, ha filcet használtok. Ugyanúgy javítható és letörölhető, mint a hagyományos megfelelője, de nem porzik, esőálló, és különleges változatokban, például ezüst- vagy aranyszínben is kapható, ami igazán jól passzol a karácsonyi dekorációk többségéhez. Olvassatok tovább, ha szeretnétek nyerni néhány darabot!

A krétafilc egy vizes bázisú, szagtalan folyékony kréta, amit a gyerekek is bátran használhatnak kreatív alkotásaikhoz. Hagyományos rokonától több tulajdonsága is megkülönbözteti. Az esőnek ellenáll, így kültéren elhelyezett felületekre is rajzolhatunk vele, mégis könnyen letörölhető egy nedves kendővel vagy szivaccsal. A háziasszonyok bizonyára kifejezetten értékelik, hogy egyáltalán nem porzik, és a gyerekek sem tapossák bele a szőnyegbe. Vékony, egybefüggő, a filctollaknál megszokott minőségű vonalakat húzhatunk vele, ami egészen apró részletek kidolgozását is lehetővé teszi, a vastagabb változatok pedig nagy felületeknél vagy kitöltéseknél jöhetnek jól.

Személyes ajándékot vagy dekorációt készíthettek percek alatt a segítségével, ha egy képkeret üvegére karácsonyi mintát rajzoltok. Amikor már nem aktuális, letörölhetitek és újrarajzolhatjátok, vagy használhatjátok tovább eredeti funkciója szerint. Nekünk ez az egyik kedvenc ötletünk idén - hamarosan egy tükröt és egy ajtót is ünnepi mintával díszítünk ki!

4_129.jpg

Ha szeretnétek megnyerni egy krétafilcekből álló kis csomagot - ami még karácsony előtt megérkezik, így ki is próbálhatjátok -, nincs más dolgotok, mint figyelemmel kísérni a Facebook oldalunk posztjait. Hamarosan startol a a Hobbyművész - Magyar Művészellátó Bolttal közösen szervezett nyereményjátékunk, amiben az alábbi készletet sorsoljuk ki. Figyeljetek, mert csak néhány napotok lesz játszani!

A nyereménycsomag tartalma: 1 db 1-2 mm-es fehér, 1 db 1-2 mm-es arany, 1 db 1-2 mm-es ezüst, és 1 db 2-3 mm-es fehér kréta marker. Ti mit rajzolnátok velük és hova?

nyeremenyjatek_kretafilc.jpg

A "Chalk marker" nyereményjáték játékszabályzata és alapelvei

A nyereményjáték meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

- A jelentkezés beküldési határideje: 2021. december 19. 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

- Az eredményhirdetés időpontja: 2021. december 20. A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése kommentben és privát üzenetben történik. 

- A nyereményeket csak belföldi címre tudjuk postázni.

- A játékban nem vehetnek részt az Art Export 2020. Kft. és a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

- A sorsolás véletlenszám-generátorral történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

- A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebookhoz.

- A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8816781938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása